Vámpírközpont

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Szer. Aug. 17, 2011 11:11 am

Suzy lehúzta a bort és elnevette magát.
- Nem tartasz fel, hiszen te vagy a randipartnerem.
Mondta nevetve.
- Tudtam, hogy jössz, és miattad vettem fel ezt a ruhát is. És neked hűtöttem be a bort. Tudod a női megérzések.
Mondta sunyin és töltött még egyet.
- Igen adhatsz. De remélem én is.
Közel hajolt és egy apró csókot lehelt Oliver ajkaira.
- De tulajdonképpen mi az, ami ennyi év után is vonz bennem?
Kérdezi ártatlanul. A kis cseles. Mindent elkövetett, hogy vonzóvá tegye magát. És eddig úgy vette észre, hogy sikerült is.
- Gyanítom, ha tegnap egymás esünk, akkor most nem vagy itt.
Nézi tovább a férfit és ismét közelebb hajol. Vesz egy mély levegőt. Örökre elraktározta a férfi illatát. Akár mérföldekről is kiszúrná.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Oliver Blackrose on Szer. Aug. 17, 2011 11:22 am

Oliver is elmosolyodik . Szóval ő a randipartner. Megtisztelő. És micsoda megérzések. Ezekszerint Suzy se tudta kiverni a fejéből. Ez jóleső érzéssel tölti el a srácot, főleg hogy tegnap magányosan aludt.
- Szóval miattam vetted fel. - ismétli és végignéz a ruhán. Tényleg tetszik neki, bár nem egy tipikus kihivó darab. De szép és illik Suzyhoz. A csók amit kap pedig nem maradt viszonzatlanul, ugyanis Oliver folytatja és hosszú csókolózásba csap át az ártatlan puszi. A srác eközben megérinti a lány arcán és megsimogatja azt. Újra előjött a gyengéd énje.
A csók után Suzyra néz és próbálja megválaszolni az ártatlan kérdést.
- Az, hogy gyönyörü vagy és sok emlék füz hozzád. - válaszol őszintén.
- Egyébként nem tudom, mi lett volna ha tegnap egymásnak esünk. Talán akkor is itt lennék. - Bár ezt ő se gondolja komolyan. De azért szépen hangzik a lánynak.
Majd amikor közelebb hajol, újra megcsókolja a Suzyt ezúttal szenvedélyesebben. Aztán ránéz és megcirógatja a lány karját és megfogja a kezét.
- És mi lesz ha újra megpróbálkozom vele? Akkor is elküldenél?
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Szer. Aug. 17, 2011 11:30 am

Suzy annyira boldog most. Ezt semmi sem ronthatja el.
- Szerintem nem lennél itt.
Mondja komolyan és így is gondolja.
- Hogy elküldenélek e? Próbáld ki.
Mondja kacéran és a férfi inge alá nyúl és végig húzza a szép felsőtesten a kezeit és kihúzza onnan. Tegnap ezzel már beégett. Így nem is kezdi el gombolni azt. Majd ha a férfi lép akkor ő is fog. Nem igazán tudja, hogy most hányadán állnak. Tudja mit akar, de inkább még tartózkodik. Megfogja Oliver kezét, ahol tegnap elvágta az üveg. Már szinte alig látszik, de ott van még a halovány heg. Suzy megcsókolja és megszorítja.
- Ne haragudj.
Teszi hozzá és vár, hogy mit lép a férfi.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Oliver Blackrose on Szer. Aug. 17, 2011 11:50 am

Hagyja hogy Suzy megérintse a felsőtestét és hogy tegye azt amit akar. Nem úgy látja, mintha ódzkodna attól, hogy Oliver leteritse és kiélje rajta minden elfojtott vágyát. Ezért Oliver is nyugodtan enged fantáziájának, és mikor megfogja a lány a kezét és magához szoritja, finoman kiveszi azt kezéből, és szótlanul cirogatni kezdi vele a lány hattyúnyakát, vállát. Közben gyengéd puszit ad szája szélére , majd ajkaira is. Tudja , hogy ezúttal finomnak kell lennie. Ez a lányhoz jelenleg a kulcs. Ezért mikor véget ér a csók, átkarolja derekát és ölébe húzza. Közele hajol hozzá, teljesen átkarolja. A finom parfümillatát beszivja közben orra csiklandozza Suzy kulccsontját és mellkasát.
- Nagyon finom az illatod. Elvarázsolsz. - néz fel a lányra és újból csókot ad a szájára. Ha biztatást kap, akkor kezei is elindulnak felfelé a hosszú kecses lábakon, combjáig amit simogatni kezd és aztán elér a lány fenekéig amibe, akárcsak tegnap este, csak ezúttal finomabban , belemarkol.
Élvezi a lány csókját és minden porcikáját. Hiszen a női test Oliver számára mint egy csepp viz. A vére azonnal felpezsdül és érzi nem birja már sokáig hogy türtöztesse magát és az ösztöneit.
Nehéz birnia magával azok után , hogy mennyit várt már rá, hogy ismét karjaiban tartson egy törékeny testet aki minden kivánságát teljesiti. Cserébe pedig megadja a lánynak mindazt amit tőle kér.
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Szer. Aug. 17, 2011 12:02 pm

Innentől + 18 Twisted Evil

Suzy teljesen megborzong. Átadja magát az érintéseknek és egy szó mint száz, már nem bír ő sem magával és letépi a férfi ingét, majd leteríti az ágyra.
- Minek ide ruhadarabok.
Mosolyodik el. A felsőért majd később bocsánatot kér. Végig csókolja a férfi nyakán, mellkasát és a hasát. Majd vissza. Szája a Férfi ajkain időznek, miközben keze Oliver nadrágjába csusszan. Érzi, hogy itt már nem kell segítség és leveszi a nadrágot is.
- Mit is mondtál az Adoniszokról? Nem is érdekes. Te vagy az én Adoniszom.
Búgja a férfi fülébe. Gyengéden harapdálja Oliver fülét, miközben keze játszadozik az alsó fertájon.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Oliver Blackrose on Szer. Aug. 17, 2011 12:22 pm

Ez már tetszik a srácnak, most igazi vadászaton vesz részt. És azt gondolja, végre elfogta Suzyt. Ahogy a lány a fülébe suttog teljesen elveszti az idő és tér érzékét. A simogatása pedig csak fokoz a vágyai kicsapongásán. Istenien tudja kezelni a srácot, látszik hogy van benne gyakorlata.
Aztán erre fel Oliver azonnal lehúzza a lányról a fekete kis koktélruhát. Igaza van, minek az oda? Csak gátolja őt a fehér bársonyos test és bőr érintésében. Hátán simit végig és végül újra fenekéhez nyúl amin már a lány tangájával játszik. Alányúl és úgy markolássza a vonzó domborulatot. Mikor elég ideig volt ott, átforditja a lányt, és immáron ő kerül felülre. Megcsókolja és csókolgatja lefelé, mignem elér a csipkés melltartóhoz és azt könnyedén lerántja róla. Majd száját Suzy melleire tapasztja és finoman játszani kezd duzzadó bimbóin nyelvével. Mig a lányt ajkaival kényeszteti , kezei újabb felfedező túrára indulnak, a formás combjaira, majd a combja belső felét kezdi el cirógatni. Nem bir magával és simogatni kezdi lenn a lányt, aztán mikor megunta hogy a bugyi akadályozza útját , azt is leszedte Suzyról secc perc alatt, és úgy kezdte izgatni.
Melleiről eközben visszatér a lány ajkaihoz és újra csókolni kezdi.
- Ülj rám szépségem - utasitja a lányt és ha megteszi várja mit fog vele kezdeni a gyönyörü meztelen testével.
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Szer. Aug. 17, 2011 12:33 pm

A lány is elveszti időérzékét. Élvezi a kényeztetést.. Aztán hallotta Oliver parancsát, amit ő boldogan teljesített. Felül kerekedett és ráült. Suzy hangosan felsóhajtott, mikor eggyé váltak. Teste megfeszült és szép ritmusosan megadta a tempót. Közben lehajolt Oliverhez. Hadd hallgassa zihálását. Az mindig is felpezsdítette. Oly régen volt és most oly közelinek tűnik. A lány is szinte dorombolt. Haja csiklandozta a férfi arcát.. Suzy csókolgatta a mellkasát, majd átölelte és teljesen hozzásimult. Így ringatóztak tovább, mint egy bárka a habos tengeren. Talán eddigi életében most a legboldogabb. Régen is sokat voltak együtt, de soha nem volt ilyen édes a viszont látás. Ez most más volt. A lány felemelkedett és egy gyorsabb tempóba kezdett. Izgalma is egyre feljebb ugrott.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Oliver Blackrose on Szer. Aug. 17, 2011 12:47 pm

Amikor Suzy felülkerekedik rajta, végre megkapja amit annyira akart. Élvezetekben fürdik most a lánnyal együtt. Hogy végre az övé lesz megint, különös izgalommal töltötte el a srácot. Azért volt ebben valami más mint mikor csupa ismeretlen utcalány került az útjába. Imádta ahogy a lány vonaglik rajta, közben simogatta és fogta minden porcikáját. Imádta, hogy teljesen a lányban van, és visszafordithatatlanul. A tempóra rásegitett, és igy tökéletes ritmust vettek fel. A lány ajkait csókolta közben alig akart elszakadni tőle. Aztán ő dolgozott rajta mikor elfeküdt Oliver testén akár egy cica. Ezek után hogy húzza még az élvezeteket újra testhelyzetet váltott és Suzy fölé kerekedett. A lányban lenni leirhatatlan érzés volt számára. Az hogy Suzy szintén úgy élvezte volt a hab volt a tortán. Sokáig elvolt igy vele beletelt talán húsz perc is, közben pedig hol simogatta, hogy csókolgatta nyakát, és minden érzékeny részét. Az események annyira felgyorsultak, hogy már alig birt magával.
Oldalra fektette a lányt, bár ezt kissé durván tette, de saját erejével sem volt tisztában.
Suzy fülébe zihált, azt csókolva, amikor minden vágya beteljesült Olivernek, és izgalma elérte csúcspontját. Magához szoritotta a lányt és kiélvezte a legfelsőbb szinteken Suzy testét.
Majd ha a lány feléfordul, megcsókolja ajkait.
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Szer. Aug. 17, 2011 12:55 pm

Valóban kissé durva volt az oldalra fektetés, de Suzy nem bánta, annál inkább izgalomba jött. Érezte, hogy Oliver is, sőt..Amikor a férfi a csúcsra jutott ő is így tett. Hihetetlen mennyire összhangban voltak. Talán a sors, talán más volt, az ami ismét egymás útjába terelte őket. De mindenesetre jól tette. Megfordult és miután Oliver megcsókolta, magukra rántotta vékony, fehér lepedőjét. Így bújt az alatt hozzá meztelenül. Újból átölelte.
- Még mindig fantasztikus vagy.
Adta a férfi tudtára és hanyatt döntötte.
-Ha nem vagy nagyon éhes szundikálhatnál velem egy órácskát. Itt a délutáni szieszta ideje.
Mondta fáradtan és a férfi mellkasára tette fejét. Mióta vágyott már erre és lám megkapta. MInt mindent általában. De semminek nem örült még ennyire.
- Köszönöm.
Mondta halkan, majd már félálomban olyat mondott, amit talán soha nem mondana még egyszer teljesen éberen.
- Szeretlek.
Majd nyugodt, egyenletes légzéssel elaludt.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Oliver Blackrose on Szer. Aug. 17, 2011 1:06 pm

Oliver teljesen odavolt az előbbi élvezetektől. És mikor Suzy hozzábújt magához ölelte és várta mit mond.
- Te is csodás vagy. - válaszolja egy mosollyal és puszit nyom az arcára. - Megvárom mig elalszol és utána megyek vadászni. Már eléggé ki vagyok éhezve. - ezzel a lány pihenőre is tér és még suttog halkan szavakat, de Oliver ezeket már az álomnak tudja be. Kipiheni a fáradalmait és élvezi a lány testének közelségét.
Majd mikor a lány elalszik , betakarja és felöltözik. Elszakadt ingje miatt még haza kell mennie, azért igy még vadászat közbe sem nézhet ki. Illetve de, csak félmeztelenül.
Igy hát útra kel és hagyja Suzyt igaz álmokba merülni.
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  André Rose on Pént. Szept. 16, 2011 8:01 am

André egyenesen a vámpírközponthoz vezette Désirée-t. Közben pedig válaszolt a lány kérdésére.
- Te azt hiszem bolond vagy. 210 évig vele éltél, és csak most jöttél rá hogy átver? Azt hiszem ez a helyzet, de javíts ki ha tévedek. Szóval ezek után is egyszerűen tiszteled és becsülöd? Te tiszta bolond vagy, már meg ne haragudj érte hogy ezt mondom. Én azt javaslom, hogy intézd el minél hamarabb.
Aztán újra a kezében szorongatott apró orvosságra tekintett.
- Nos, én ezt egy olyan nőnek viszem, aki a legmegátalkodottabb és legbosszantóbb valamennyi közül. A célom, hogy kiszedjek belőle mindent és utána tönkretegyem az életét. Pont úgy ahogy ő tette velem, még évszázadokkal ezelőtt. Most meglakol a tetteiért!- mondta a férfi indulatosan. Az öreg kopasz kapuőr előtt megállt és előretolta Désirée-t.
- Kapuőr úr! Ő egy újonc. Megtenné, hogy mutat neki egy kellemes és szép szobát?-aztán újra a lányhoz fordult. - Nekem most mennem kell, de te pihenj le nyugodtan. Ez a palota minden vámpír szálása. Biztos vagyok benne, hogy még találkozni fogunk.
Azzal megfordult és háttal a lánynak intésre emelte a kezét. Aztán egy pillanat alatt tovatűnt.
avatar
André Rose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jul. 30.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.