Vámpírközpont

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Vámpírközpont

Témanyitás  Angelus on Szer. Júl. 20, 2011 10:43 amA vámpírok központja a falutól nem messze eső sziklás térségben foglal helyet. Egy hatalmas szakadékból kinyúló egyetlen szikla tetejére épült félelmetes és egyben csodás száztornyú építmény. Az újonnan érkezett vámpírok ide költöznek be, amíg saját házat nem építenek. De akár örökre is kibérelhetnek egy lakrészt maguknak. A kastély biztonságáról az öreg kopasz vámpírportás ügyel, akiről mindenki azt hiszi, hogy csak egy szolga, de igazából igen kemény ellenfél a harcban. Feladata, hogy ne engedjen be élőket a vámpírok közé.


A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 24, 2011 6:09 pm-kor.
avatar
Angelus
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 87
Join date : 2009. Jul. 05.
Tartózkodási hely : A faluban valahol...

http://alomfalva.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Hétf. Júl. 25, 2011 7:20 pm

Suzy érkezik a vámpírok központjába. Egy alacsony kopasz fazon lép elé.
- Hölygem! Üdvözlöm, szabad a csomagját?
Vigyorodik el a rusnya férfi és kinyújtja a kezét.
- Persze! Tessék!
Suzy odadobta a komornyiknak a cuccait és követte fel a 2. emeletre a szobájába. A neve már kint függött az ajtón.
-Kösz.
Mondta flegmán Suzy és lehuppan a kényelmes ágyra."Egész kényelmes itt! "
Gondolta. Végül is sokkal rosszabb helyzetben is volt már, amikor még utcalány volt. Most éppen nem volt éhes, így lement a hallba és leült az egyik kanapéra és kinyújtóztatta elgémberedett végtagjait.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Julie Rose on Hétf. Júl. 25, 2011 7:34 pm

Julie suhan be szélsebesen a bejáraton. Egy kopasz férfi próbál elé állni, de Julie egy intéssel elhallgattatja.
- Kösz! De egyedül is boldogulok! Majd legközelebb. - és már suhant is tovább. Egyenesen a hall felé vette az irányt. Berúgta az ajtót aztán megállta a helység közepén.
~Tehát jól éreztem, tényleg jött egy új vámpír! ~ gondolta magában.
- Üdvözletem! Julie Rose vagyok az északi Rose nemzetségből! - mutatkozott be. - és benned kit tisztelhetek? - kérdezte.
avatar
Julie Rose

Hozzászólások száma : 46
Join date : 2011. Jul. 19.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Hétf. Júl. 25, 2011 7:40 pm

Suzy hallotta, hogy valaki érkezett. Még mindig elnyújtózkodva várt, de kinyitotta a szemét.
- Szia! Suzy!
Mondta és felült.
- Akkor te nemes vagy. Az a helyzet, hogy én nem. Én egy kis mezei vámpír vagyok, akit egy tiszta vérű egyed változtatott át már, hű nem is tudom mikor.
Elvigyorodott.
- Nem huppansz le mellém? Ne ácsorogjál már itt. Na de mondd csak! Milyen ez a hely? Azt hallottam, hogy régen elég klassz volt, de most nem tis tudom. Vannak tündék? És farkasok?
Árasztotta a kérdéseit a nő felé.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Julie Rose on Hétf. Júl. 25, 2011 7:58 pm

Julie figyelte fajtársa viselkedését. A nőből csak úgy dőltek a kérdések. És a bemutatkozásnál még csak fel sem állt. ~Nagyszerű egy kóbor vámpír, vagy hasonló, és ráadásul nagyszájú is.~ gondolta Julie kicsit lehangoltan. De persze vigyázva, mert hát ki tudja mi a képesség ennek a nőnek. Minden esetre Julie nem félt tőle, hogy akárki bele tudna túrni a fejébe. Hiszen az ő képessége ezt meggátolja. Erre a gondolatra kissé elmosolyodott. Odasétált a kndalló mellé és lazán rátámaszkodott.
- Nos, eddigi tapasztalataim szerint rengeteg hegyesfülű él itt. Mindenhol beléjük botlom.- mondta Julie felháborodva. - Komolyan mondom, szerintem korlátozni kéne a számukat. Ja és persze a fogadóssal vigyázz, mert egy pletykafészek és retkes poharakat ad. Úgy hallottam farkasok is vannak, de még egyel sem találkoztam eddig. Amúgy elég unalmas számomra itt az élet. Ez a hely tele van romantikus álmodozókkal. Az egyik hegyesfülű például pasitippeket akart tőlem. - nevetett Julie gúnyosan.
- Mondd csak! Mi céllal jöttél ebbe a faluba. - kérdezte kíváncsian Julie.


A hozzászólást Julie Rose összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 26, 2011 9:43 pm-kor.
avatar
Julie Rose

Hozzászólások száma : 46
Join date : 2011. Jul. 19.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Hétf. Júl. 25, 2011 8:07 pm

Látta, hogy a nő nem kívánkozik leülni, na de sebaj.
- Jaj ne!
Nyögte ki, amikor a tündék és a farkasok szóba kerültek.
- Remélem én se botlok bele a bolhafészkekbe. Na de a hegyes fülűek! Miért ver az Isten? Komolyan pasi tanácsokat? Ez nevetséges. Na de nem lepődök meg, ezektől a prűd némberektől mi mást várhat a vámpír.
Vonta meg Suzy a vállát.
- Céllal? Hát nem sokkal. Nekem általában nincsenek céljaim. Ami lesz az lesz alapon csinálom a dolgaimat. De gondoltam, hogy hosszabb ideig itt maradok, mert már elfáradtam egy kicsit. Tudod, azért elfárad az ember, ha napi 10 áldozata van fél éven keresztül nap mint nap. Bérgyilkos voltam, így ez jutott. De végeztem ezzel a dologgal. Ember koromban, pedig örömlány. Szép mi? Nem igazán fényes múlt. Ez jobb,mert a magam ura vagyok. Legalább is most már az akarok lenni. Ezért is lettem régen vámpír.
Kicsit elgondolkodott.
- És neked van célod az itt léttel?
Nézett rá Julie-ra.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Julie Rose on Hétf. Júl. 25, 2011 8:28 pm

Julie tartása, mint mindig, most is kitűnően tükrözte, hogy nemesi neveltetést kapott. Úgy állt fél kezével a kandallóra támaszkodva, mintha egy görög istennő szobra lenne. Figyelmesen végighallgatta Suzy minden szavát. Aztán már gondolkozni is kezdett, hogy vajon hasznára lesz-e a lány. ~Mi tagadás, a stílusán van mit csiszolni. Dehát nincs siker munka nélkül! ~ gondolta magában. Aztán a másik rákérdezett, hogy mi a célja. Julie úgy gondolta, hogy még korai lenne beavatni a lányt a terveibe. Először meg akarta ismerni a természetét. Ha megfelelőnek talállja, akkor felvilágosítja.
- Annyit elmondok, hogy én konkrét céllal jöttem ide. De nem szándékozom elmondani hogy mik a terveim a jövőre nézve. MÉG nem! De ha megfelelőnek talállak arra, hogy a kegyeimbe fogadjalak, akkor talán megosztom veled a titkaimat. - mondta komoly hangon Julie és elbűvölő mosolyt villantott Suzy felé.
- Szóval, ha jól vettem ki a szavaidból, te választottad magadnak a sorsodat, hogy vámpír légy. Tehát céltudatos vagy és lázadó is egyben. A szabadságodat hajszolod, de ezidáig még nem sikerült kitörnöd. De most itt vagy függetlenként. De javíts ki ha tévedek! Egy tisztavérűtől szöktél el és bérgyilkos voltál, tehát erős vagy és tudsz harcolni. - beszéd közben Julie az ablakhoz sétált. Elhúzta a függönyt és felnézett a holdra. - Nos, eltaláltam?

// FAGY.//
avatar
Julie Rose

Hozzászólások száma : 46
Join date : 2011. Jul. 19.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Szer. Aug. 03, 2011 5:15 pm

//Olvad//

Suzy összeráncolta szemöldökét és megszólalt.
- És hogyan döntöd el, hogy alkalmas vagyok a céljaid eléréséhez? Ez kicsit olyan megint, mintha én lennék a te szolgád, ha jól sejtem. Különben igazad van a vámpírlétemmel kapcsolatban.
Felállt és odasétált az ablakhoz.Elhúzta a hosszú, bársony sötétítő függönyt.Kilesett mögüle és elmeredt a sötétség, mély és alvilági hangulatába.
- Szép az idő. És ha jól érzem közeledik az eső is. Kezdek éhes lenni, de oly annyira foglakoztatsz, hogy nem fogok most elmenni, csak kicsit később.
Adta Suzy tudtár a dolgokat. Felvett a mellette lévő asztalról egy gyertyát, és játszadozott a lángjával.
- Ez annyira megnyugtató. Úgy szeretem, amikor a láng bársonyos melegsége égeti a jéghideg, fagyos ujjaimat. És mit szoktál itt csinálni? Érdekes itt?
Kérdezte felhúzott szemöldökkel. July nagyon jó társoságnak bizonyult számára.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Julie Rose on Pént. Aug. 05, 2011 5:12 pm

Julie figyelte ahogy a lány mozog, hallgatta ahogy beszél. ~Nem biztos, hogy ő lesz az én emberem. Nagyon ködevőnek tűnik. Képes egy beszélgetés közepén gyertyákkal játszani és teljesen felesleges dolgokat mondani. Kit érdekel, hogy mennyire szereti a lángot? Legyen piromán nyugodtan, de ne fárasszon vele másokat.~ gondolta bosszankodva Julie. De mikor megszólalt hangja kedves volt és nyugodt.
- Nos, mindenki valakinek az alárendeltje, ha másé nem, akkor a jóistené. Nincs olyan hogy szabadság. De lehet jó vezetőket találni, akik figyelnek az alattvalóikra. - mondta Julie mosolyogva. - Hogy hogyan döntöm el, hogy alkalmas vagy-e arra, hogy beavassalak a magánjellegű dolgaimba? Nos, ez egyszerű! Figyelem a viselkedésed. Ha megfelelőnek talállak akkor beavatlak, ha nem akkor nem. Ennyi az egész. - mondta Julie még szélesebben mosolyogva. Aztán visszasétált a kandallóhoz és leült egy fotelba. Már azt hiszem mondtam, hogy dög unalom van itt és egy rakás tünde. Amúgy gondolkodáson és tervezgetésen kívül nem sokmindent csinálok itt. - mondta Julie unott hangon. ~Egyáltalán nem szórakoztató személyiség. Unalmas egy nő.ˇ~ gondolta magában Julie.
- Ideje kicsit felturbózni a beszélgetést, mert ha így folytatjuk akkor elalszom még mielőtt hajnalodna. - mondta Julie és a karfára könyökölt. - Meséld csak el, hogy hogyan lettél vámpír? Érdekel, hogy hogy tudtad te választani a saját sorsodat.
avatar
Julie Rose

Hozzászólások száma : 46
Join date : 2011. Jul. 19.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Pént. Aug. 05, 2011 5:30 pm

- Aha. Szóval figyelsz.
Kezdett unatkozni, de már megszokta.
- Kérlek szépen úgy, hogy volt egy kuncsaftom és mindig jött. Rendszeresen, naponta. Érdekes egy férfi volt. Mindig nagy gallérú, hosszú, fekete kabátban járkált. De vonzó volt és jó volt vele szeretkezni. Aztán egyik este elkezdtünk beszélgetni. Kérdezgetett, hogy mi a célom az életemmel, mit szeretnék csinálna stb. Én meg erre mondtam neki, hogy bármi jobb ennél a munkánál, csak a futtatóm, megverne, ha ki akarnék szállni, mert gyenge vagyok és szívesen lennék nagyon erős bármi áron. Ő megkérdezte, hogy akár az életem árán is az lennék e és én rávágtam, hogy igen. És komolyan is gondoltam, mert utáltam ezt a kiszolgáltatottságot. És megtörtént. Megmart. Mikor magamhoz tértem elmondta, hogy mivé lettem. Elhittem neki. Az első ember, akit megöltem és ittam a véréből az a futtatóm volt. Aztán mellé szegődtem, ő tanított meg harcolni és arra is, hogy hogyan cserkésszem be az áldozataimat. Aztán egyszer csak eltűnt a férfi és hagyott egy levelet, amin egy cím volt. Odamentem és ott egy férfi állt velem szemben a szobában. Az arcát soha nem láttam és az ő szolgálója lettem. Így tehát bérgyilkossá váltam. Gyanítom, hogy a két férfi egy és ugyan az volt, de megszöktem és itt kötöttem ki. Nagyjából ennyi.
Meghúzta a vállát és visszahuppant a kanapéba.
- Gondolom nem volt valami érdekfeszítő. Az egyetlen dolog, amihez igazán értek a szexen kívül, a mészárlás.
Vallotta be és megrántotta a vállát.
- Na de kell ennél több?
Széles vigyorra húzódott a szája.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Julie Rose on Pént. Aug. 05, 2011 6:21 pm

*Julie figyelmesen végighallgatta a lány történetétt, és rádöbbent, hogy végre kezdi érdekelni Suzy.*
- Szex és mészárlás. Egy nő ezzel a kettővel mindent el tud érni amit csak szeretne. Bár, ha nővel szemben próbálkozik akkor könnyen felsülhet. Ott nehezebb dolga van. Kell hozzá az ész is. *mondta nagy mosollyal Julie.* Egy férfit legyőzni nem nagy kihívás. A hímek alapból gyengék. A történeted viszont igencsak érdekes volt. *Mondta és közben elgondolkozott. Tudta, hogy a vámpírok között nem él sok tisztavérű. Sőt inkább ritkaságszámba mennek. Julie, lévén, hogy ő is egy a kevés közül, nagyon jól tisztában volt ezzel. Származása lévén pedig sokat ismert közülük. Így hát megkérdezte:*
- Megtudhatnám a nevét annak a vámpírnak aki átváltoztatott? *kérdezte érdeklődő mosollyal.*
avatar
Julie Rose

Hozzászólások száma : 46
Join date : 2011. Jul. 19.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Pént. Aug. 05, 2011 6:43 pm

Már kezdett nagyon éhes lenni, de válaszolt a nőnek.
- Ramón de Silva.
Mondta Suzy.
- Ha jól sejtem valami spanyol beütése volt. Úgy is nézett ki. Gyönyörű férfi volt. Na de mindegy. Egyszer elhagyott ő, most pedig én.De bevallom, ha lesz rá lehetőségem megkeresem.
Újból felállt, felvette fekete köpenyét a földről, amit még akkor dobott le, amikor megérkezett.
- Ha nem haragszol én távozom. Éhes vagyok.
Elmosolyodott.
- Remélem még találkozunk. A viszont látásra.
Köszönt el és egy villanás alatt el is tűnt a házból.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Julie Rose on Pént. Aug. 05, 2011 7:01 pm

Julie Rose elgondolkodva üldögélt, miután Suzy elment. Ramón de Silváról még soha nem hallott. De spanyolország elég messze van az ő szülőföldjétől, úgyhogy ezen nem is csodálkozott. Azon viszont jobban törte a fejét, hogy mégis mit kezdjen a lánnyal. Nem tudta eldönteni, hogy mennyire alkalmas arra, hogy őt, magát szolgálja. Nem tűnt túl megbízhatónak Julie szeméb.en. Viszont tagadhatatlanul jó harcos. Jó lenne a haderejébe. ~De ha egy tisztavérűt hajt, akkor meg mi haszna van? Mert hát akkor ha gondol egyet leléphet.~gondolta Julie. Az ablak felé fordult és kibámult rajta. Neki is ennie kellett valamit még mielőtt hajnalodni kezd. Így hát kecsesen felállt és kisétálta az ajtón. Aztán olyan gyorsan ahogy jött, már ki is siklott az ajtón. A város kapuja felé vette az irányt. Ki kell mennie a településről, ha enni akar. Kiért a faluból és csak száguldott a következő településig, mint egy árnyék.
avatar
Julie Rose

Hozzászólások száma : 46
Join date : 2011. Jul. 19.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Oliver Blackrose on Kedd Aug. 16, 2011 5:25 pm

Oliver másnapossága hamar elillant. Se fejfájás se más nem kinozta. De más igen. Egy nagyon fontos kérdés, amit nem tud megválaszolni. Hogy pontosan mi is történt vele tegnap éjszaka. Egy lányra emlékszik. Suzyra, akit még réges régen ő változtatott át és gyengéd szálak füzték hozzá. Vagy valami ilyesmi. Tegnap pedig találkozott vele. Meg hogy itt lakik, viszont ezt már ő deritette ki, mert nem emlékezett rá. Meg azt is tudja még hogy egy kedvére való lány, és hogy nem szabadna szökni hagynia!
Ezen az estén már nem olyan szétszórt, fényévekkel jobban néz ki mint részegen, pedig úgy se kutya. Ahogy baktat befelé a kastélyba, körülnéz de nem igazán tetszik a hely. Ezeket a vámpirkastélyokat sose birta annyira. Az ő stilusa modern, kifinomult. Ahogy az ő rezidenciája is be van rendezve. Mégse fordul vissza, az egyetlen hely ahova most megy, az Suzy lakosztálya. És amikor az ajtó előtt áll, rögtön bekopog. Nincs mire várnia. Ha itt van, mák, ha nem, akkor megszivta.
Zsebrerakja kezét és vár.
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Kedd Aug. 16, 2011 5:33 pm

Suzy éppen a nappali szunyókából tért magához, amikor a kopogás kicsit meg ijesztette. Sejtette ki az és ezért gyorsan az öltözködő paraván mögé bújt.
- Gyere be. Éppen öltözök, huppanj le az ágyra addig.
Adta ki az utasításokat. A paraván mögött volt néhány dögös cucc. Egy fekete harisnya kötőt és az ahhoz illő csipkés fűzőt rántotta fel. Majd egy lenge köntöst az egészre. Kidugta buksiját, majd előjött.- Hogy vagy?
Kérdezte vigyorogva, hiszen emlékszik, hogy Oliver eléggé be volt csiccsentve.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Oliver Blackrose on Kedd Aug. 16, 2011 5:44 pm

Amikor bemegy az ajtón nem számit rá, hogy a Szöszi öltözködik. A paraván mögött árnyak látszódnak. Egy kecses, vékony láb, combok, finoman ivelt derék mozdulatai ahogy füzőt ölt magára. Oliver olyan halkan csukta be az ajtót, mintha megzavarná a rituálét, ha zajt csapna. Leül az ágyra és mintha extázisba esett volna figyeli a lány minden árnyának mozdulatát, mig elő nem bújik a paraván mögül. Mikor hozzá szól, hirtelen felszegi a fejét.
- Jól, köszönöm. - kissé megilletődötten válaszol - Na és te? Csak nem fürödtél? - eközben a szobát is jól megnézi magának. Nemrossz.
- Tudod kicsit össze vagyok zavarva a tegnap éjjelt illetően. - szólal meg immáron határozott, bariton hangján.
- Nem szeretném hogy egy alkoholista állatnak nézz. - vigyorodik el. Nem jó inditás lenne, ha piásnak lenne beállitva. Ha elakar valamit érni, itt taktikázni kell, és azt adni, amit szeretnének látni.
- Biztos vagy benne hogy ebben a köpenyben szeretnél velem beszélgetni? - kérdezi arra célozva, hogy egy férfi se nagyon birna magával ha egy szőke szépség igy ül le mellé. És mint mondta a lány, nem akarja hogy Oliver rámásszon. Amit ő tiszteletben is tart... egyenlőre...
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Kedd Aug. 16, 2011 5:51 pm

- Éppen felkeltem.
Mondta derűsen. Észrevette, hogy a férfit kizökkentette a figyelésből. Elnyugtázta magának és már le is ült mellé.
- Igen, így szeretnék. Van ellenvetésed?
Nézett rá nagy szemekkel és kuncogott egyet.
- Csak bírsz magaddal. Amúgy meg, ha majd megyünk valahova, majd felkapok egy ruhát.
Viccesnek tartotta, hogy Oliver kicsit zavarban van. Annyira jól érezte magát.
- És mire emlékszel az estéből? Nyilván rám igen, mert ide jöttél. De miért is kerestél fel?
Érdeklődött tovább. Meg kell hagyni jól esik neki a közeledés, de azért jobb félni, mint megijedni.Hátradobta, szép szőke sörényét és úgy várta a válaszokat.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Oliver Blackrose on Kedd Aug. 16, 2011 6:04 pm

- Nem nincs. - zárta le végül a témát. Zavara vagy inkább izgatottsága odébb állt amikor Suzy kuncogni kezdett. Aztán elgondolkodott mért is jött a lányhoz, miért is kereste fel. Hát egyértelmü, hogy azért, mert elsősorban nem akart kihagyni egy jó "lehetőséget". Másrészt meg ...másrészt se. Szóval nem fogja kiteregetni szándékait.
- Tudod untam a környéken járkálást, meg a magányt. Gondoltam, talán nem zavarlak vele ha benézek. De igazán nem akartalak felébreszteni. - szabadkozik. Mikor a lány leül mellé, a finom parfümillat megcsapja orrát. Ettől méginkább vonzóbb a helyzete. Bár ennél jobban nem igazán lehetne az.
- Meg mintha lett volna tegnap valami szó valami pusziról.. és hát próba szerencse. - emlékszik rá amikor utoljára látta Suzyt. Azt igérte neki hogy másnap eljön érte, és talán magával viszi, és hogy soha többet nem fogja ereszteni. Persze ez akkoriban félig csak semmirekellő igérgetés volt. Mert amikor Jackkel összeveszett a lányon, nem kereste többé. Nem szeretett nőkön veszekedni. Pláne hogy mióta megtagadták tőle az igaz szerelmet, húsként néz a nőkre. Ami vicces mert aki nem vámpir nő ,számára tényleg csak hús és vér. Legfőképp vér.
- Megakartalak hivni egy pohár pezsgőre magamhoz. Egy kis kárpótlás amiért tegnap talán bunkó voltam és khm...be voltam rúgva és talán azért is mert csúnyán végződött annak idején a sztorink. Talán új lapot nyithatnánk. - próbálkozik Oliver, nem igazán szereti a múltat feszegetni.
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Kedd Aug. 16, 2011 6:12 pm

Suzy kicsit elgondolkodik. Aztán rávágja.
- Rendben menjünk, de előtte felveszek valami göncöt.
Kitárta szekrényét, ami tele volt szebbnél szebb ruhákkal. Fogott egy vörös testhez simuló, földig érő szatén ruhát. Dekoltázsa is volt, így jónak találta. Megint a paraván mögé ment. Ledobta köntösét és felhúzta a ruhát.
- Na tetszik?
Kérdezte, elvégre ez egy randiféle, ha jól sejti. Kiment a paraván mögül, fordult egyet Oliver előtt, majd megáll csípőre tett kézzel pár másodpercig. Meg sem várta a választ, csak kézen fogta a férfit, aki egyenesen a lakására vitte.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Szer. Aug. 17, 2011 10:05 am

Suzy nyújtózkodva ül fel az ágyán. Nem merészkedik ki nagyon ma, úgy döntött.Van egy terve. Egy nagy terve, amit nem szeretne elrontani és jó úton halad afelé, hogy teljesüljön is. Egy ezüstszínű, elöl masnis ruhát vett fel. Elegáns és visszafogott.Leült a tükre elé és elkezdte kifésülni szép, hosszú haját. Közben dudolászott. Egy kellemes napnak nézett elébe.

avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Oliver Blackrose on Szer. Aug. 17, 2011 10:14 am

Oliverbe megint belebújt a kisördög. Még szerencséje hogy tegnap nem fogadta el a szőke lány ajánlatát, mert legalább most jó fiú szerepében tündököl és ezt birja. Ahogy felébredt, érezte, hogy most több lehetőséget kapott mint ezelőtt. Ezért hogy még a történetnek itt nehogy véget érjen, elindult a villából , hogy szemügyre vegye Suzyt. A vadászösztön nem hagyta nyugodni.
Fekete ing, egy laza nyakkendő és máris egy igazi gentleman néz vissza a tükörből rá. Egy kávét ledönt, bár ez semmit nem hat, legalább kettőt kellene innia ahhoz hogy tényleg üssön. Majd neki indul az útjának.
Hamar odaér a Vámpirok központja elé és a lány szobája előtt találja magát. Neki támaszkodik az ajtófélfának, és hármat koppant az ajtón.
Várja hogy a lány ajtót nyisson. Addigis gondolkozik mi lesz a következő lépése.
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Szer. Aug. 17, 2011 10:25 am

Ahogy meghallotta a kopogást, rögtön tudta, hogy ki az. Már az ajtón keresztül is érezte az illatát. Kinyitotta az ajtót és egy hatalmasat mosolygott.
- Hm. Jól nézel ki.
Mondta elégedetten.
- Na de hogy felvitték valakinek itt a dolgát. Úgy támaszkodsz itt, mint valami Adonisz.
Megfogta a férfi nyakkendőjét és behúzta, majd becsukta maga mögött az ajtót.
- Huppanj le. Ott egy szék, vagy az ágyam. Hozok egy kis bort.
Odament az italos pulthoz és kivett egy fehér, édes Traminit.
- A kedvencem. Finom édes.
Kitöltötte két pohárba és az egyiket Olivernek adta.
- Egészségedre. Mire igyunk?
Kérdezi és a boros poharat a férfi felé tartja.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Oliver Blackrose on Szer. Aug. 17, 2011 10:36 am

- Kösz. - mondja vigyorogva a bókra, aztán hagyja magát húzni a nyakkendőnél. Nem rossz játék, elragadtatja, hogy Suzy még mindig ennyire oda van érte.
- Adonisz...nem, csak Oliver. Adonisz nem támaszkodott ajtófélfáknál lányok ajtaja előtt . - fejti ki véleményét a srác és leül az ágyra ahogyan azt tegnap este is tette. Kicsit más szituációba csöppent akkor, de az italozás sincs ellenére. A bort elfogadja és megkeveri a bort a pohárral. Az illatát szagolja meg először.
- Igyunk arra, hogy új lappal kezdtünk a jövőnk felé. - kacsint egyet. És ha ezzel a lány is egyetért, belekortyol az édes nedübe. Izlik neki, igy Oliver tovább kóstolgatja. Aztán elégedetten bólont egyet.
- Tényleg jó . - dicséri meg a szöszi izlését. - Egy igazi kifinomult nő, mint te, elvégre bort iszik. - mosoly. A bókokból sose elég ha a férfi elakar érni valamit is, nemde?
- Na és mi a terved mára? Csak nem készülsz valahová? Nagyon csinos a ruhád. Te pedig még szebb vagy benne. - mondja mikor a lány leül mellé az ágyra.
Úgy érzi ezúttal nem tekinti Suzy rossznak, ha egy csókot nyom fehér arcrózsájára. Igy aztán szemrebennés nélkül teszi meg.
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Szer. Aug. 17, 2011 10:47 am

- Rendben, igyunk arra.
Belekortyol a pohárba és lerakta az ágy szélére.
- Randizni készültem, de betoppantál, így várhat még az a srác.
Mondta továbbra is mosolyogva. Aztán az arcán ért csók meglepte, de jól esett neki. Ha ember lenne, most elpirulna, de így csak lesüti egy rövid időre, hosszú, fekete szempilláit.
- Hogy hogy idejöttél? Azt hittem már sohasem látlak többet.
Hinni a templomban kell, tartja a mondás és Suzy nagyon is számított a fiú látogatására. Ezért is csípte ki magát ennyire. Sokat változott az eltelt évek alatt. Sokkal furfangosabb lett. És nem egy férfi gyűrűjét utasította vissza. Okosan játszott mindig is. De a szexig soha nem jutott el, mert előbb inkább végzett az áldozataival. Aztán kirabolta őket. Általában bankárok, vagy nagy cégek tulajdonosai voltak az áldozatai. Kifinomult az ízlése is ebben a nemes körben, tehát nem biztos hogy meg kell benne bízni. Persze a szív nagy úr. Neki már nem dobog úgy, ahogyan régen, de képes még szeretni, talán. De ezt még ő sem tudja.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Oliver Blackrose on Szer. Aug. 17, 2011 11:03 am

Randizni? Hát Olivert meglepte ez a válasz. Leginkább az, hogy mennyire furfangos a lány. Többször próbálkoztak nála azzal hogy féltékennyé akarták tenni. Ezt is annak könyveli el. Csak őt akkor se izgatja egy másik srác, ha tényleg randizik a kiszemelt leánykájával. Igyhát nem is szól erre semmit, és hallgatja tovább.
Szóval Suzy nem számitott rá. Ez meglehet, de ha Oliver valamit a fejébe vesz, nehezen mond le róla. Pedig tegnap már ennek a közelébe volt. A túl sok érzelgés nem teszi neki jót.
- Hát én se gondoltam még az éjszaka hogy ma ide jövök, dehát gondoltam benézek. Aztán úgyis megyek vadászni, úgyhogy ...- iszik még a borból.
- Érted érdemes volt eddig eljönni. - küld egy ravasz mosolyt Suzy felé. - azért puszit még adhatok a tegnapiak után, vagy nem? - és közelebb hajol, hátha mégegyet el tud csenni.
- Egyébként nem akarlak feltartani, ha menned kell . - céloz a randevura . Őt nem zavarja.
- Tudod nem mentek ki a fejemből a csókok amiket adtál nekem.
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Vámpírközpont

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.