Sóhaj vízesés

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Sóhaj vízesés

Témanyitás  Angelus on Pént. Aug. 05, 2011 4:01 pm

A tisztás legvégén megtalálható a gyönyörű vízesés. A legenda szerint, aki kitartó, az lehet, hogy lát itt unikornisokat. Bizonyított tény, hogy a falu újjáépítése óta nem egy valaki látott itt már e nemes fajból egy egy példányt. Kitűnő pihenő hely, és ha egy kis mosakodásra vágysz, annak is eleget tehetsz.

avatar
Angelus
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 87
Join date : 2009. Jul. 05.
Tartózkodási hely : A faluban valahol...

http://alomfalva.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Nuut G Kísosc on Kedd Aug. 16, 2011 8:05 pm

Vízesés csobogás, friss fűillat, tiszta idill. A fák közül, az erdőből lépdel elő, könnyedén, ruganyosan, táncosan, ahogyan az a lombtündék sajátja. Fáradt, smaragdszín szemei a szokásosnál egy fokkal kevéssé élénken pásztázzák a környéket, töprengve játszik jajvörös hajzatába font tollakkal. Késő este van, a hold kereken, ezüstösen, teljes pompájában világít a csillagos, fekete égen.
- Milyen ... bájos ...
Jegyzi meg halkan, fitos orra alá dörmög, kevéssé meggyőzőn. Bájos, nem bájos, arra éppen jó lesz, hogy valamelyest felfrissítse magát, mielőtt továbbáll. Egy fáradt sóhajjal átdobja lángvörös fürtjeit hátára, messze van még a reggel, de másnapra már jó lenne elérni a falut. Idekinn, az ismeretlenben nem biztonságos.
Hangtalan most messze jár, a madarászlány egyedül van, mint a kisujja - a vámpíros affér után eleresztette a vércsét kései vacsorát vadászni, időnként kell, hogy a saját útjait járja, és most kvázi előörsként járja a vidéket. Nuutnak elég, ha tudja - ha hívja, akkor jön a madár. Majdnem azonnal. Néha mintha kissé lusta lenne, na de majd elbeszélgetnek ... kicsit később ...
Letérdel a parton, leereszti hátáról hosszúíját, tegezét a fűbe, két tenyerébe vizet mer, iszik ... mint egy őz, ha vízpartra megy inni - éber marad, közben figyel, hegyezi amúgyis hegyes füleit, egy pillanatra sem lankadhat figyelme. Az utóbbi találkozása a szöszke vámpírlánnyal, egyértelművé tette - a tünde sosem lehet elég óvatos itt, lépten-nyomon undok szörnybe, vérszívó démonba akadhat. Ugyan most megúszta, hogy otthagyja a fogát, meg tudta őrizni türelmét ... na de biztos nem lesz ez mindig így ... milyen kellemetlen!
avatar
Nuut G Kísosc

Hozzászólások száma : 14
Join date : 2011. Aug. 05.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Oliver Blackrose on Kedd Aug. 16, 2011 8:25 pm

Egy kissé dühös vámpir közelit a vizeséshez. Szemei csakúgy szikráznak az éjszakában. Nem tudni, hogy a csalódástól e vagy csak a visszautasitottságtól. De rájött, hogy sok olyan szabály van ebben a faluban amihez ő nincs hozzászokva. Egy cigaretta lóg ki szájából , amibe jó erősen belesziv. A kiengedett szürke füst elegánsan száll a csillagos ég felé. Mint valami nyugtatószert tartja a kezében a srác. Oliver végül egy vizeséshez jut. A csobogás és a természet hangjai most kivételesen jó hatást gyakorolnak rá.
Nem csak a tavat veszi észre, amelyben a csillogó halak fickándoznak, hanem egy lány alakját is. Ahogy egyre közelebb ér, lassan kibontakozik előtte kinézete. Hosszú, vöröses sörénye akár a rubint. Előre hullanak tincsei mikor lehajol hogy igyon a tiszta vizből.
Oliver nem akar rosszat, ezért nem csap nagy zajt. Inkább köhint egyet , hogy észrevegyék. Nem vadászni jött, azt már megtette, és semmiféle hátsószándék nincs benne. Csak elege van.
- Jó estét. - köszön és rögtön az égre pillant. Egy lombtünde. Milyen merész. Az éjszaka közepén. Nem semmi csaj.
- Szóljon ha zavarom.- közli flegmán és újra beleszippant a cigarettába. - Nem szándékom.
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Nuut G Kísosc on Kedd Aug. 16, 2011 8:47 pm

A hegyes fülek figyelnek, de így is éppen csak egy pillanattal előbb rezzen össze, ahogy a köhintés érkezik. Lerázza kezéről a vizet, félrehúzza haját, felpislog. Hogy ő mit keres itt az éjszaka közepén, az egy dolog ... de más mit akarhat itt, ilyen későn?
- Jobbat.
Vakkantja vissza, hunyorogva, lassan, óvatosan felegyenesedik. Távolságtartó semmi-arcot vág, oda-vissza végigméri a pasast ... finom vonásai egy pillanatra eltorzulnak, amint leesik neki a tantusz, az éjszaka másodjára hozza össze a sors vérszívó denevérrel. Vérszag ... igen, erre nagyon érzékeny, messziről kiszimatolná a frissen vadászott, jóllakott vámpírt, még a dohányfüst sem képes ezt elnyomni. Ennek ellenére kénytelen elismerni, a férfi jóvágású, de ennyi ... Nuutban a nőiség ásóbéka fenék mélyen temetve, egy sármos vigyor, kellemesen mély hang ... nem hat, de nem ám! Szóval, nem örül, de nem érez fenyegetést a férfi irányából, hát egyelőre nyugodt marad ő is.
- Engem ugyan nem. Szabad világban élünk ... a természet mindenkié.
Int körbe egy laza karmozdulattal, s jön egy kevés tipikus faölelgető hegyesfülű szövegeléssel nyugodt, dallamos hangján. Fürödni akart a hűs vízben, de így ... hát, nézőközönséget nem kívánt. Kénytelen lesz megvárni, míg eltávozik az idegen, s ez nem tesz jó fáradtsága miatt érzett, csendes, elfojtott ingerültségnek. A kulcsszó: nyugalom, csigavér! A türelem fürdést terem. Ráadásul köti a vámpírokat itt, hogy nem ölhetnek a falu területén belül ... ó, szegények! Mindjárt megsajnálja őket.
- Ellenben, ha boldoggá akar tenni ... azt eloltja. Tűzveszélyes.
Bök a cigarettára, finnyásan húzva száját, az erdő önjelölt őreként - hangja átcsap némileg kioktatóba.
- Csak nem az unikornisok miatt jött?
Fordítja félre fejét, vigyort húz, miközben az emlegetett, aranyos, és nem létező szarvas állatkákat keresi tekintetével, közben saját orrára koppint - bájcsevej, hát nem volt még elég?
avatar
Nuut G Kísosc

Hozzászólások száma : 14
Join date : 2011. Aug. 05.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Oliver Blackrose on Kedd Aug. 16, 2011 9:01 pm

Ahogy jobban szemügyre veszi a vörös lányt, nyugtázza magában, hogy még sohasem látta. Rendesen beléköltözött már a paranoia hogy összefut valami régi ismerőssel akihez valami köze volt "előző életében". Aztán még a végén megint feljönnek az emlékek. De utálja az emlékeket. A jókat nem, de amikért kérdőrevonják, hát azért nincsen köszönet.
Oliver úriember módjára eloltja a cigit. Eleget szivott el az utóbbi fél órában. Alig maradt.
Szóval ez is egy határozott nőcske. Te jó ég, ezen a helyen nincs egy ártatlan, kedves lélek akinek ne lennének határozott elképzelései. Pedig az ő városkájában nem volt ekkora nyugalom és csönd, mégis mindig volt aki segitségre szorult vagy nem tudta merre van a jobb meg a bal. Mivel a srác több mint határozott, nem szereti ha felveszik vele a harcot ebben. Na de mindegy, őt már semmi nem lepi meg.
A hegyes fülek és a semmitmondó szempár, hát nem egy igazi szőke tündelány ahogy ő a tündéket mindig elképzelte vagy látta. Ugyanis nem sürün találkozott velük vámpirléte során. A saját fajához húzott. A dallamos hang viszont dukál a tündeséghez. De a merész, kihivó testalkat és arc , nem. Csak nem megtetszett Oliver?
- Hogyne szeretném boldoggá tenni. - válaszol mosolyogva némi kihivással mély baritonjában
- Ennyi elég vajon a boldogságához? Mert nem hinném. - ingatja fejét. - Úgy tudtam hogy a tündelányok akik igen szépek és dacosak mint ahogy ön is bizonyitja ezt, elég nagyravágyók . - ezt kissé kiélezetten mondta. De a mosoly miatt ami elterül arcán nyilván nem kell komolyan venni.
- Unikornis? Szerintem nem kellenek ide délibábok. Van itt elég. - céloz kettejükre és nevet.
- Oliver Blackrose - Mutatkozik be. És egy kézcsókot ad ha persze a tünde lány megengedi. Nem veszélyes, nem harap, nem kell félni tőle. Jelenleg.
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Nuut G Kísosc on Csüt. Aug. 18, 2011 12:41 pm

Nagyjából hasonló dolgokat fogalmaz meg magában így, első blikkre: a srác idegen, és elég céltudatos fellépésű. Egyiken sincs különösebb csodálkoznivaló: Nuut most érkezett csak a környékre, s ha múltjából is bukkanna fel valaki, azt is ismeretlenként fogadná, hiszen néhány homályos emlékképen túl semmire sem emlékszik ... mióta emlékei vannak, azóta pedig senkivel sem tartott kapcsolatot, magányosan vándorolt. Ezért is lehet, hogy nem csak külseje miatt nem olyan, mint a szöszke, szép, bűbájos hosszúéltű lányok-fiúk többsége ...
Az pedig, hogy a férfi markáns, öntudatos? Jó, jó, de a Vöröst hidegen hagyja. Legalábbis látszólag. A pasas cigánykereket is hányhatna, akkor sem fog olvadozni tőle ... egy vámpírtól! Soha, soha, de leginkább - soha. Előbb növesztenek a fatörzsek déli oldalukon mohát, és előbb potyognak piros egyszarvúk az égből. Bizalmatlansága, gyanakvása egy pillanatra sem szűnik meg, de amíg nem érzékel fenyegetést Oliver felől, benne van a játékban - persze, nem határok nélkül, és arcára van írva, hogy ő akarja meghúzni ezeket a határokat.
Halovány, de roppant elégedett mosolyt húz, mikor a férfi a kérésének megfelelően eloltja a cigarettát, milyen udvarias vérszívót fogott ki most meg.
- Tény, hogy nem elég. - Villant félmosolyt, bólint. - De az első lépés az úton ... a legfontosabb, fontosabb, mint a célbaérés maga. Értékelem hát a szándékát, de erősen kétlem, hogy valaha is célt érhet.
Bölcselkedik megint tündemód, ingatja meg fejét, kissé túljátszott, fennkölt hangon, piros ajkain játékos, szinte már cinkos vigyor: nem kell most őt sem komolyan venni.
- Még elpirulok ... - Legyezgeti meg magát szégyenlősen - Bizonyára minden tündelányt ezzel a szédít, igazam van?
Hogy szép, dacos, nagyravágyó, hát, menten elolvad, ha tovább bókol a vámpír.
- De hadd igazítsam ki, mert szerintem úgy belekáprázott a szeme a holdfénybe, hogy összekever saját fajtájának becsvágyó, törekvő hölgyeivel. Egy lombtünde öröméhez valójában nagyon kevés is elég ... csak éppen kitalálni, hogy mi ez a kevés! Erre kevesen képesek ...
Mosolyog, bizony dacos, bizony makacs, ó, és nagyon is pontos elképzelései vannak, amikből nem szívesen enged, se jobbra, se balra.
- Nuut. Nagyon örvendek ...
Kezet nyújt, elfogadja a kézcsókot, de értetlenkedő arcára van írva, hogy csak azért, mert sikerült meglepni. Ő nem szokta a városi módit, világéletében az erdők torzonborz, kócos vadóca volt. Pillanatnyi zavartsággal nyitja el mélyzöld szemeit, gyorsan visszahúzza, rántja kacsóját.
- Micsoda úriember. Mondja, éppen aktuális vacsorájával is mindig ilyen illendő módon viselkedik, mielőtt elfogyasztja?
Piszkálódik, gúnyolódik, de csak, hogy zavarát leplezze.
avatar
Nuut G Kísosc

Hozzászólások száma : 14
Join date : 2011. Aug. 05.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Oliver Blackrose on Csüt. Aug. 18, 2011 4:30 pm

Mikor a lány szembesiti vele, hogy bármit tehet, tulajdonképpen nem ér célt, bár a céljában vagyis hogy bárkit boldoggá tegyen, szerinte semmi rossz sincsen. Ő már csak az ilyen úriember fajta. Jól elkallódott az utóbbi időkben, de végülis grófnak nevelték annak idején. A vérében van, ha annak elő kell jönnie.
- Általában célt szoktam érni. - ad felvilágositást elszántságáról. Majd az elpirulásra egy rövid vigyor és válasz.
- Amúgy pedig nem, nem szoktam tündelányokat széditeni. Ön az első tündelány akit ismerek. Csak most jöttem a faluba. És hát meg kell mondjam, hogy csalódtam a tündékben. - elhúzza a száját és úgy tesz mintha nagyon nem tetszene neki amit lát. Sőt még hangot is ad ehhez a grimaszhoz,
de aztán elmosolyodik.
- Na és halljam, mi kell a boldogságukhoz? Tudja a tündéket hegyesfülü szőke tündérkéknek képzeltem. Nem vörös gyönyörü amazonoknak. - És látszólag meg van ezzel elégedve, hogy csalódott, mert ő jól járt ezzel. Ki gondolta volna hogy egyszer kétszer még ő is téved. Ráadásul nyer vele.
- Nem igazán ismerem a tündék jellemét, mondhatna pár szót róla, hogy milyenek is valójában, ha nem törekvőek és becsvágyóak mint a vámpirlányok? ...Amiben egyébként igazat adok általában. - Bólint Nuut felé és várja, hogy milyen infókat kap felőlük. Az az igazság, hogy most nem is azért kérdezi mert vadászni akarna rájuk, mivel ezt tiltja erre a törvény. Meg hát milyen ize is lenne egy tündének? Nem képzeli túl jó éteknek őket. Ő állat és ember véren él. Semmilyen más lényét nem kóstolta eddig.
- Nuut kisasszony. Egyébként zavarna ha tegeződnénk? Úgy érzem elég fiatalnak érezzük magunkat hozzá mindketten. - Bár ő ezzel nem igy van, de a vöröskéről csak úgy süt a fiatalság.
És a ravaszság. Mert újabb csipkelődő kérdésekkel áll elő. És ez Olivernek tetszik. Harsányan felnevet, és úgy dönt leül a tavacska szélére.
- Ha leülsz, mesélhetek róla. - majd a lány ha leül ha nem, azért válaszol.
- A vacsoráimmal nem igy viselkedem persze. De te nem vagy a vacsorám. - pillant a lányra ártatlanul akár egy kisfiú. Ez egy ritka pillanat mikor úgy érzi, semmi rosszat nem akar tenni. Na jó ez nem igaz, de enni biztos nem szándékszik a lányból. Very Happy
- Szóval Nuut...- és határozottan belenéz a két gyönyörü smaragdos szempárba, kissé veszélyesen megcsillannak saját szemei is, aztán egy vigyor. - remélem nem félsz tőlem.
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Nuut G Kísosc on Kedd Aug. 23, 2011 12:54 pm

Általában? Szemöldököt emel, arcának mimikájával jelzi: ő ezt sem hiszi! Ösztönös kis makacskodás, kikacsint megint a gyermeki, ártatlan szemtelenség. Mondhat a csúúúúnya, gonosz vámpírbácsi akármit, a tündelány nem fog neki hinni, nem bizony! Majd bolond lesz ...
- Sajnálom, hogy csalódnia kellett ... - Ingatja meg fejét mímelt szomorúsággal, de mosolyog. Tetszik neki a vámpír stílusa, ha gyanakvása olthatatlan is felé, talán mégis megkérdőjelezi a sok-sok év beidegződését: minden gonosz vámpír, de nem minden vámpír gonosz? - De ha ön boldoggá akarna tenni, én sem maradhatok az adósa ... boldogabb lesz, ha azt mondom, én viszont nem csalódtam a maga fajtájában? Eddig egy vámpírlánnyal találkoztam csak itt ... szőke, és fémkarmokat növeszt, ismeri talán? Na, ő aztán igazán fajtájuk díszpéldánya ...
Sóhajt komoran, Suzy-val való találkozása még friss seb, most már bánja, engedte a lányt elmenni anélkül, hogy többet tudott volna meg tőle a falubéli társadalmukról. Hogy vörös, gyönyörű amazon? Szendén elpirul, fejet ráz, legyint ... ócska bókokra nem vevő. Igazából semmilyen bókra sem, mert nem nagyon szokott hozzá ... az erdőben a vadállatoktól s a fáktól nem gyakran hall ilyesmit a tünde lánya.
- A mi boldogságunkhoz nem kell sok, sőt, nagyon kevés is elég ... - Mosolyodik el titokzatosan - Csakhogy rájönni arra, mi ez a kevés ... erre nem sokan képesek. Fajtársaim java része olyan, mint amit leírta, szőkék és szépek ... de nem nagyon tudom, milyenek valójában. Amióta az eszemet tudom, egyedül vagyok ... nem nagyon ismerem saját népemet.
Vallja meg, kissé zavart, kissé szégyenlős, ezt meg miért árulta el ennek a vadidegen, vérszomjas ragadozónak? Jól eldiskurálnak, de jobb lesz, ha továbbra is óvatos marad. Még egy ilyen hibát nem engedhet meg magának, akkor sem, ha Olivernek valóban nincsenek se ördögi, se hátsó, se fogyasztási szándékai vele kapcsolatban.
- Az lehet, hogy én elég fiatal vagyok hozzá, de te is az vagy?
A vámpíroknál a kort sosem lehet elég jól megsaccolni, ezért kitartó gyanakvással tekint Oliverre, jóvágású, jó kiállású ... huszonéves, harmincas, vagy éppen ... száz, kétszáz? A látszat néha csal, a vérszívók esetében: mindig. Mindenesetre kényelmesebb valóban a tegeződés, hát nem ágál ellene túlságosan. De szeretne távolságot tartani továbbra is ... a harsány nevetést látszik rajta, úgy értékeli, mintha őt nevette volna ki a férfi, ezért kissé sértetten görbíti ajkainak szélét lefele. Pimasz fráter...!
Leül ő is a tó szélén egy kiálló, kényelmesnek látszó kőre, a normális beszélgetéshez kissé távol, de annyira még közel, hogy a kommunikációban ne okozzon nehézséget, konkrétan: ne kelljen mérföldekről ordibálniuk egymásnak.
- Na, mesélj! Ritka lehetőség, hogy egy magadfajtával a táplálkozási szokásairól csevegjek ... esz a kíváncsiság, mégis ... mi alapján választatok áldozatot?
Grimaszol ellenszenvesen, de hangja továbbra is kellemes, nyugodt, dallamos marad. Nem fél, nem undorodik, csupán csak tele van előítéletekkel a vámpírok iránt, melyeket csakazértsem hajlandó teljesen levetkőzni.
- Ezt örömmel hallom.
Biccent valójában mérsékelt örömmel. Nem vacsora? Attól még lehet estebéd, reggeli ... nem, hiába jönnek neki a kisfiús szemekkel, őzikés, kiskutyás, ma született bárány arckifejezéssel, nem fog meglágyulni a szíve.
- Tőled? Hah! Hisz nem is vagy se félelmetes, se ijesztő! - Veti fel fejét, úgy érzi, ezzel még jön a srácnak, úgyhogy hangosan felkacag. - Én nem félek semmitől és senkitől. - Teszi hozzá, büszkén kihúzva magát ültében - És te? Félsz tőlem, Oliver?
Dobja vissza a labdát, akkor már kíváncsi ... kifejezetten gyávának és arrogánsnak tartja a sápatag éji démonokat, kik ha tehetik, elbújnak saját, átkozott hatalmuk mögé, de gerincük, hát az nincs. Vagy nagyon jól titkolják, ahogy ezt kinézné ebből az úriemberből is.

avatar
Nuut G Kísosc

Hozzászólások száma : 14
Join date : 2011. Aug. 05.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Oliver Blackrose on Csüt. Aug. 25, 2011 12:39 pm

A vöröskéről kiderül, hogy egy magányos tünde...Nem semmi. Azért kemény lehet eligazodni egyedül, gondolja Oliver. De mért nem ismerkedett meg a fajtársaival? És akkor mégis kivel létesitett eddig kapcsolatot? És az anyja meg az apja? Ez a tény elég sok kérdést felvet. Ami azt illeti nem akarja feltenni ezeket a kérdéseket. Úgyis mesél majd, ha akar. Ha meg nem, a srácot nem izgatja túlságosan még a múltja. Meg úgyse fog kipakolni pont egy vámpirnak az éjszaka közepén.
Szóval tovább hallgat. Időközben azt is megtudja, hogy Nuut találkozott Suzyval. Akit a fiú ismer. Legalábbis tud a létezéséről és kontaktust is létesitett vele. És akivel egyenlőre nem tud mit kezdeni, nem tudja hová rakni. Valoszinüleg nem is akar mit csinálni vele. Az ő dolgát megtette, a vámpirlányokkal nem szokott túl szépen bánni. Pont azért , amit mondott Nuut. Mert olyanok amilyenek, tudat alatt legalábbis. Furcsán ragaszkodnak a dolgokhoz amit szeretnek , és a hatalmukban akarják tudni.
- Ismerem Suzyt. Bár elég változó a viszonyom vele. Mondhatni viharos. De nem lényeges, részemről örülök, hogy pozitivan csalódtál bennem. - és ezzel tovább figyeli a viz fodrozódott tükrét. Aztán fog egy kisebb kavicsot és eldobja. Elkezd játszani, mennyire messze tud dobni. Mivel az ereje hihetetlenül nagy, még igy is lehetetlen távolságokra dob. Neki viszont mindig kizárólag a saját eredményei számitanak. Nem szokott másokhoz viszonyitani. Pláne nem emberekhez és gyengébb lényekhez.
Miután elhajitott két három követ, Nuut felé fordul, és elgondolkodik miközben halvány mosoly kúszik arcára.
- Én is fiatalnak érzem magam bár már túl vagyok egy pár száz éven ....nyilván te fiatalabb vagy. - próbál saccolni, de nem igazán tudja a tündék éveit behatárolni.
Aztán a lányból előbújik a harcos modor, és rávágja, nem fél a vámpirsráctól. És igaz ami igaz Nuutnak semmi oka nincs félni. Tudna Oliver ijesztő is lenni és meghökkentő lenne a mostanihoz képest, de most nincs kedve.
Mért ijessze el magától a gyönyörü lányt? Semmi értelme nem lenne.
- Oh szóval nem félsz. - vigyorog Oliver - Örülök neki , hogy nem félsz semmitől. Bátor lány vagy. És tényleg nem vagyok ijesztő jelenleg, nem is célom. - aztán újabb mosoly - Mért talán félnem kellene tőled? Azért még ha nem is tünde-vámpir erőt viszonyitunk, hanem lányt és fiút csakhogy ne fajok alapján itélkezzünk, te mindenképp gyengébb vagy mint én. Igy aztán egyáltalán nincs okom félelemre. - és egész úriember módján kivágta magát a dologból. Hiszen elkezdhette volna, hogy mit féljen egy kis tündétől, aki ráadásul egy erőtlen leányka, mikor még a vámpir és vérfarkas srácokon is nevetni szokott. De mivel ez az este nem arról szól, megközelitette a dolgot máshogyan.
- Tudod,nem nagyon fér a fejembe, hogy valaki hogy élhet anélkül, hogy bárkivel érintkezne. - bukik ki belőle és tudatlanul néz a lányra. - Nekem lételemem hogy másokkal kialakitsak valami kapcsolatot. - Még ha egy éjszakára is, gondolja Oliver.
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Nuut G Kísosc on Szer. Szept. 07, 2011 8:14 pm

A srác akarva-akaratlan, de bizony, fején találja a szöget. Egyrészt, a kérdésekkel... másrészt, azt is jól gondolja, ha fel is tenné ezeket Nuut felé, a tündelány megtagadná a válaszadást. Bizony, majd pont egy idegen vérszívóval fog kitálalni olyasmit, ami... nos, nemhogy nem akarna, de nem is tudna valószínűleg felelni.
A hallgatás jobb ötlet, ráadásul a Vörösnek nincs ellenére... mivel magányosan járt-kelt, sokat hallgatott ezidáig is, ha nagyon beszélhetnékje volt, madarával tudott társalogni alkalomadtán... bolondnak is nézhették volna emiatt, nem véletlenül utazott, ha tehette, erdőn-mezőn át. A fák, cserjék és bokrok, kósza vadállatok ritkán olyan ítélkezők, mint az emberek népe. Arcát a tó felé fordítja, smaragdjai végigkísérik a vámpírférfi által hanyagul elhajigált kövek útját a repülésen át a messzi csobbanásig, ami még az éles tündeszemeknek is bizony messzi... pláne, hogy éjszaka nem is lát olyan jól, de szerencsére fenn a hold, akad elég fény.
- Ügyes. - Elismerőn biccent, mégha tudja is, a vámpír számára puszta időtöltés, szórakozás, játék is a kavicsdobálás ...akkor is, látszik belőle az ereje, ezt pedig el kell ismerni. Nincs mese. De nem, továbbra sem érzi magát veszélyben, bár tökéletesen tisztában van azzal, hogy a mellette ülő denevérnek nem tudna ellenfele lenni. Megpróbálna, de...
- Szóval, ismered. - Veszi tudomásul a tényt, a kapcsolat jelzőjére szemöldököt húz, kissé kérdően. - Viharos...? Az milyen? - Nem mintha kíváncsi lenne... jó, valójában az, de inkább tapasztalatlansága miatt nem érti, mégis, milyen az, ha viharos két ellenkező nemű lény közti ...dolog? A virágokat és méhecskéket nem kell neki magyarázni, de férfihez, nos, sosem volt különösebb kötődése... mondjuk, semmilyen kétlábú lényhez. Ez az egész... nagyon új.
- Pozitívan, ó, igen ... de ne igyál előre a medve bőrére. Még könnyen elronthatod a pozitív, első benyomást.
Húz mosolyt, rázza meg játékos-fenyegetően mutatóujját Oliver felé. Aki viszont úgy tűnik, cseppet sem tart őtündeségétől. Méghogy _mindenképp_ gyengébb... erre kelletlenül biggyeszti ajkait, mint aki komolyan, minimum vérig sértettek. Erőtlen lányka...! Jó, hogy nem lát a férfiú gondolataiba, különben tényleg zokon venné a címzést... így azonban kisvártatva elmosolyodik megint, bár egy fokkal óvatosabban.
- Szóval, nem akarsz megijeszteni... de akkor mi a célod? Mert olyannak látszol, aki semmit nem tesz ok nélkül.
Tudakolná megint, előtör megint természetes naivitása - fejét kissé félrebiccentve, most elfordul a tó képétől, és a férfi profilját figyeli érdeklődve.
- Vajon hogyan érhetném el, hogy félj tőlem? - Töpreng el egy pillanatra, fűzöld, élénken villogó szemeit az égre emelve, összezárt ajkait mutatóujjával megütögetve. - Félsz, tartasz bármitől a világon egyáltalán? Vérfarkasok, például, vagy mágusoktól, boszorkányoktól? Vagy ugyanolyan bátor lennél, mint én?
Hitetlenkedő hangnemre vált, hát no hiszen, senki fia nem lehet oly bátor, mint Nuut, az erdők amazonja, önjelölt védelmezője. A következő kérdésre, ami kibukik Oliverből, először rosszallón ráncolja homlokát, elrántja fejét tüntetőleg, erre nem akar válaszolni ...aztán, amikor a férfi közli, neki lételeme a társaság, megrázza lángszín loboncát, halkan felkuncog, még úgyis, hogy nem esik le neki, a _valami_ kapcsolat alatt erre is, meg arra is gondolhat a vámpír.
- Na, azt sejtettem. Könnyen el tudom képzelni, hogy akárhova bemész, minden szem rádszegeződik ... szeretsz a figyelem központjában lenni? - Vigyorog, aztán megrántja vállait hanyagul - Nos, én nem... így alakult. Nem szándékosan kerültem a kapcsolatteremtést, egyszerűen ... így alakult. - Zárja a gondolatsort kissé sután, ránt ismét vállat, maga is felmarkol egy követ, elhajítja, másikat keres... ez már elég lapos, hunyorítva rákészül, elhajítja... a kövecs kacsázik, szökken párat a vízfelszínen, aztán elmerül.
avatar
Nuut G Kísosc

Hozzászólások száma : 14
Join date : 2011. Aug. 05.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Arlasian on Hétf. Jún. 25, 2012 7:15 pm

Tele energiával és életkedvvel érkezik meg a vízeséshez. Van egy kisebb batyuja amiben némi ruha meg étel is rejtőzik. Obszidián-fekete szemeivel körbenéz mikor meglát egy unikornist. Teljesen lefagy mert nem tudja elhinni azt, hogy pont neki lenne ekkora mázlija, hogy egy ilyen ritka állatot szemrevételezhet. Nem mer megmozdulni csak nyugodtan les az állatra az egyik bokor mögül.
~ Ekkora szerencsét! ~ Mosolyodik el magában kicsit, aztán úgy véli jobb ha kitulajdonítja magának a helyet és elrémiszti az állatot. Feláll a helyéről, hogy közelítsen felé. Megriad az állat tőle, amit nyugodt szívvel fogad. Félmeztelenre vetkőzik mikor eszébe jut, hogy jobb ha jobban körülnéz, hogy nem e ólálkodik esetleg valami a közelben. Szétnéz alaposan majd visszatér a cuccaihoz.
~ Sehol semmi. ~ Véli magában aztán belefeledkezik a nézelődésbe. Testén három tetoválás díszíti testét. Az egyik a bal karján egy medvefejet hű mása, míg a második a hasán egy kígyó mely rátekeredik a köldökére. Az utolsó tetoválása a mellkasa jobb oldalán mutatkozik. Nonfiguratív az egész csak ő tudja mi a jelentősége.
avatar
Arlasian

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Jun. 22.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Hétf. Jún. 25, 2012 7:25 pm

Suzy bújik meg az egyik szikla mögött. Éppen le akar csapni az unikornisra. Oly régóta vágyott már arra, hogy megkóstolhassa. Ekkor felfedez egy még ínycsiklandozóbb illatot. Soha nem érzett még ehhez hasonlót.
~ Olyan édes, akár a méz. Hmmm.
Aztán már látja is az illat tulajdonosát. Pár percre megmerevedik. Soha nem látott még ilyen lényt. Mikor nekivetkőzik a férfi, jól megnézi magának. Tetszik neki, nagyon, de inkább jó kis vacsinak próbálná ki, mint másra. Persze nem teheti meg de az új jövevény ezt nem tudja. Majd kicsit játszik is vele.
- Szép jó napot idegen!
Lép elő a kövek mögül. Fekete szemei végig siklottak a férfin, majd egy ravasz mosoly jelent meg a képén.
- Ki vagy te? Még nem láttalak erre.
Közben körbejárja és nyel egy nagyot. Rögtön felfalná, ezért elég nagy erőt kell vennie magán, hogy ne tegyen helytelen dolgot. Fekete szemit belefúrja a férfiéba. Olyan különös érzés fogta el. Rendkívül különös volt ez az egész.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Arlasian on Hétf. Jún. 25, 2012 7:40 pm

*Megszólítja őt valaki erre kicsit összerezzen mert, úgy vélte alaposan mindent átnézett. Szembetalálja magát egy nővel, aki ráadásul megszólította őt. Kíváncsi a másikra, azonban mivel női egyed így különösebben nem kér belőle. Első jele annak, hogy most rögtön meg akar szabadulni tőle, hogy felöltözik lassan már ha hagyják neki. Mindvégig nézi a nőt, akit sikerült megnézni magának. Megkérdezi tőle, hogy kicsoda ő.*
-Szép napot fura nő! * Ezzel hátrébb lép tőle, hogy biztos távolságban legyen. Látszik rajta a feszültség és izmai meg vannak feszülve. Van olyan érzése, hogy ez a nő valamit akar tőle.*
-Ne Neem ér érde kes. * Hebeg egy kicsit a nő láttán főleg mikor megpillantja az idomait. Belenéz annak fekete szemeibe és közben a batyut veszi fel a földről. Nem ellenőrzi, hogy minden benne van ami szükséges számára hanem egyenesen még inkább hátrál a nőtől.*
-További jót! * Ezzel tovább lépdel hátra azonban a következő lépésénél hátraesik és elvágódik a földön. Beveri a fejét amitől csillagokat lát. Nyel egy nagyot látványosan és nem tudja először mit is csináljon.
~Ez egy nő! De túlságosan merész! ~ Szól agyában a gondolat amelyet nem mer megosztani a másikkal. Be kell vallani kicsit fél, kicsit izgul. Ugyanúgy ismeretlen számára a másik faja mint a nőnek ő.*
avatar
Arlasian

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Jun. 22.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Hétf. Jún. 25, 2012 7:49 pm

Suzy mosolyogva figyeli a férfi ügyetlenkedését. Nézi csak és, amikor elesik villámgyorsan ott terem és a férfin térdel. Mutatóujján kiereszti körmét és végighúzza a férfi arcán.
- Véletlenül nem tanították meg neked, hogy illik bemutatkozni? Az én nevem Suzy.
De nem fejezte be a férfi "cirógatását.
- Tudod, rosszkor voltál rossz helyen. Megzavartál. De, mivel nem éreztem ilyen édes illatot ezidáig soha még, hát most megkegyelmezek.
Elgondolkozik és rávágja.
- Talán. No de mondd el szépen nekem, hogy miféle lény vagy te. Soha nem találkoztam még ilyennel mint te idegen
Nagyon közel hajol a nyakához és beszívja vére csábító illatát. Most rögtön ártalmatlanná tenné, de túl szép, ahhoz, hogy csak így végezzen vele. Így csak egy csókot lehel az erektől duzzadó nyakra. Körmét közben visszahúzta már. Jó kis játéknak néznek elébe.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Arlasian on Kedd Jún. 26, 2012 7:54 am

*Alig hogy elesett megérzi, hogy valaki térdel rajta. Nehezen tisztul ki a kábaságból a feje. Megpillantja a nőt meg annak arcát a rémület kisebb fajtája fut végig rajta.Érzi az arcát cirógató körmöket. A szíve hevesen kezd el verni, hogy a nő formás testére teszi e vagy maga a helyzet miatt azt nem nem tudni. Bemutatkozik a másik előtte akkor képes annyi erőt összegyűjteni, hogy kimondhassa a saját nevét.*
-Arlasian. *Nagyon rövid tőle a válaszadás, azonban a következő szavak le is lombozzák, hogy neki a saját fajáról kellene beszélnie? Nincs ahhoz szokva, hogy más fajok nőivel beszélgessen és keveredjen fura helyzetekbe.*
-T e Te! Mi mi lye lyen fa fa fajb ól származol? * A játék amit művel vele a nő kellőképpen beindítja a védekezését. Megragadja a kezeit amiben először még csak emberi erőt lehet észlelni. Pár másodperc múlva viszont fekete füst kezd átjönni a ruháján keresztül a bal karján, ott ahol pontosan a medvefej tetoválása van. Nem kell neki kimondani semmilyen varázsigét, sem pedig a kezével tenni mozdulatot.Csak összpontosítani kell és máris megmutatkozik az emberfeletti ereje. Lenyomja a nőt a földre, így fordul meg a kocka közöttük. Most ő van felül míg a nő alul. Belenéz a szemeibe és a helyzettől némileg visszatalál magához.*
-Engem ilyen nő ne csókolgasson, semmimet se! * Figyelme egészen kiterjed oda, hogy érzi alul jól össze vannak simulva a nővel. Ez elég ahhoz, hogy a koncentrációját megbontsa és újra normális ereje legyen. Rákoncentrál a kígyóra gyorsan és villámgyorsan hátrál el a nő közéből. Most egy fa állítja meg és simul hozzá hátával.*
-Elmondhatom mi vagyok! Arany Ébredő.* Reméli elengedi őt a nő ha elárulja a faját. Neki a nő jelenléte és szexi cselekedetei igazán kínzóak a számára. Még sosem volt nővel, főleg egy ilyen merész tüzessel aki minden átmenet nélkül tette a dolgait. Azt látja a nőn, hogy nem a fajtájából való.*
-Most már elmehetsz.
avatar
Arlasian

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Jun. 22.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Kedd Jún. 26, 2012 3:30 pm

*Érzi a félelemet és a határozatlanságot a férfiban, ami igazán jól esik és szórakoztatja is őt. Aztán érzi az erőt, ami leteríti, persze ez meglepi. Kicsit felmegy a pumpa benne, de hagyja, hogy rajta maradjon a férfi.*
- Á. Arlasian. Szép név.
*Jegyzi meg, amikor a fajtájáról kérdezi a férfi. Aztán látja, hogy hátrahőköl és persze a parancsolgatás egyáltalán nem tetszik neki. Annyira mérges lesz, hogy tulajdonképpen képes lenne ölni. Most azonnal. Villanásnyi sebességgel szorítja a férfit a fának. A férfi számára így világossá válhat, hogy ez a sebesség valami természet feletti. Aztán A nyakánál fogva felemelte a földről. Csak pár centire egyenlőre. Ha akarná el is hajíthatná. De akkor darabokra törne az összes csontja. Vagy folytsa meg? Egyenlőre csak így válaszol. Szemei vérben forognak, szemfogait is kiereszti.
- Hogy én mi vagyok? A legrosszabb rémálmodban szereplő alvilági lény. Tudod, ha akarnálak, most azonnal végezhetnék veled. De sajnos van egy kis hibám. Szeretek játszani az étellel. És nincs nálad jobban étvágygerjesztő élőlény itt a közelben. Főleg este. Ha kedves az életet, nem ficánkolsz és nem parancsolgatsz.
*Mondta szinte kiabálva. Hangja félelmetesen hangzott és valóban alvilági teremtmény ő. Ezt most leszűrhette Arlasian is. De most egyenlőre leeresztette a talajra. Körmeit vissza húzta és a szemfogait is. Kissé nyugodtabb hangnemben folytatta.*
- Meg se próbálj elfutni. Esélyed sincs kedves Arany Ébredő. Szép ez az elnevezés és még nem hallottam rólatok. Tudok ám higgadt hangnemben is párbeszédet folytatni, így arra kérlek többet ne idegesíts fel, mert azt tényleg megbánod. Éreztem benned is van erő. De mit is kell a te fajodról tudni? Szépek a tetoválásaid.
*Mondta komolyan, mert ezt tényleg így gondolta. Csak állt előtte, egyenlőre higgadtan és figyelte a férfi minden rezdülését.*
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Arlasian on Kedd Jún. 26, 2012 3:56 pm

* Nagyon megrémül amikor a fának szegezik és felemelik a földről.Nem tudta, hogy a másikban ennyi erő lakozik mellé pedig a gyorsaság. Csak hallgatja a másik szavait mert mást különösebben úgy sem tud tenni ellene. Elmondják számára mit ne tegyen ha élni akar. Mikor a tetoválásairól beszélnek elismerően, akkor felhúzza a szemét kérdően.*
-Szóval kifigyelted a tetoválásaim. Tudhattam volna.* Az előzőekhez híven a viselkedése jobbára megadást mutat, mert ledül a fa törzséhez. Így alulról mikor a nőt nézi akkor szembetűnik pár igazán csodás látvány. Megnézi a hosszú combokat, a derekát és utolsó sorban az idomait. Talán ha szókimondó lenne kimondaná, hogy szép nő. Elfordul inkább szégyenlősen, hogy ne lássa a másikat.*
-Chö hát nem futok el, s nem is fogok parancsolgatni. Nem hagyhatom, hogy mint nő hozzám érj. Még megszégyenítesz a bujaságoddal. Különben nekem kevés női ismerősöm van és ráadásul keveset beszélgetek velük. Nem érhetnek hozzám. A nők szentek és csak akkor érhetünk hozzá ha egyszer megengedte. Viszont ha egyszer megengedte a jövőben többször is megtehetjük. * Kicsit megindult a nyelve, ami azt a célt szolgálja, hogy valahogy túlélje ezt az egészet.*
avatar
Arlasian

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Jun. 22.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Kedd Jún. 26, 2012 4:10 pm

Suzy látja a megadást.*
~ Na ezt szeretem!
*Aztán hallja a férfi kis beszámolóját és nevetésben tör ki. Annyira nevet, hogy le kell ülnie a földre.*
- Ne haragudj! De ezek szerint te soha nem voltál nővel? Tudod, ez nekem olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy piros hó esik. Ugyanis nekem volt már dolgom férfival. Többel is mint azt hinnéd. Rengeteggel.
*Elgondolkozik a múlton. Utálta, de Oliver megszabadította attól a "munkától". De Oliver is álszent férfi. Csak ne vonzódna annyira hozzá. Na de sebaj. Nem érdekli. Játszani jó az is.*
- Igaz, nem volt túl örömteli kielégíteni a férfiak vágyát, de mit volt mit tenni, az életbe maradásomért küzdöttem.
* Kicsit még talán el is szomorodott. De most nem ez a téma, hanem Arlasian. Hogy miért is nem végzett vele? Persze a szerződés miatt is, de ezt a férfi nem tudja. Inkább a kíváncsiság és az a furcsa érzés, ami hatalmába keríti, ha a férfi közelében van. Olyan érdekes az az arany bőr. És a tetoválások. Legszívesebben hozzájuk érne. És hozzájuk is fog. Csak máshogy kell a dolgoknak hozzá állni.*
- Nos, úgy gondolom. Kezdjük elölről. Szia! Suzy!
*És nyújtja a kezét a férfi felé. Elég közel ülnek egymáshoz, így, ha szeretné a férfi akkor kezet rázhatnak.*
- Nyugodtan megfoghatod, megengedem.
*Mondta mosolyogva, de ez a mosoly nem az az ördögi volt, mint előbb, hanem az a Suzy mosoly, amit még emberi mivoltából hozott magával. A bájos, elragadó mosoly. Hiába a spanyol temperamentum benne maradt még így is.*
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Arlasian on Kedd Jún. 26, 2012 4:32 pm

*A nő nevetésben tőr ki, amit csak azért nem szeret jelen pillanatban, mert rajta nevet. Leül a földre mellé amitől kicsit távolabb ül. Arcán már látszik is a sértödöttség, hogy a nő mennyire megbántotta a személyét. Ráadásul úgy teszi ezeket, hogy vajmi keveset tud róluk.*
-Nem, még nem voltam! * Nem szomorú mert még fiatalnak számít. 20 éves korukra válnak éretté a nők és férfiak egyaránt. Amiket összehord a másik meg sem hallja, hogy kivel hentergett és kivel nem.*
-Nem érdekelnek a pasijaid. Sosem fog érdekelni. * Szögezi le nyugodtan, amikor úgy véli a nő, hogy újra be kellene mutatkozniuk. Nem mond ellen neki, ám nem nyújtja a kezét felé.*
-Arlasian vagyok. * Még inkább sértettnek érzi magát, hogy a másik engedélyt ad.*
-Te teljesen átgázolsz rajtam és játszol velem! * Fakad ki teljesen és szenvedélyes feláll a helyéről, hogy három lépést megtegyen előre. Karba fonja karjait maga előtt és hallgatásba merül teljesen. Ekkora pofátlanságot még sosem látott.*
-Nem kell az engedélyed. Az engedélyt a fogásra csak két olyan személy között van akik szerelmesek egymásba, vagy esetleg sok év hűség után megbíznak egymásban. Mellesleg ha egy arany ébredő nő engedélyt ad a férfinak akkor megfoghatja mindenét. * Magyarázza el és ezen a ponton el is pirul.*
-Nem kell az engedélyed, elutasítom mert meg akarsz szégyeníteni.
avatar
Arlasian

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Jun. 22.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Kedd Jún. 26, 2012 4:50 pm

*Érzi a sértődöttséget, és, amikor jelét is mutatja Arlasian, majdnem megint elneveti magát. Ő nincs ilyenekhez hozzászokva. Már nem is nagyon tudja, mi az az érzés egyáltalán. Mit jelent érezni. Oliver iránt érez valamit. De az inkább szenvedély, mintsem szeretet, vagy szerelem.Gyorsan a szájára tapasztja a kezeit, nehogy ismét kitörjön belőle a nevetés. Gyorsan összeszedi magát és feláll. A férfi elé sétál és mélyen a szemeibe néz.*
- Kérlek szépen ne haragudj rám. Nagyon új vagy a számomra. Mint mondtam soha nem találkoztam még olyannal, mint te. És hiába is tagadnám mulatságos egy pasi vagy az egyszer biztos. De kérlek nézd el nekem a faragatlanságomat. Tudod, én már azért egy jó ideje nem érzek nagyon semmit. Nem tudom mit jelent az, hogy megbántani, hogy szeretni, tisztelni. Ezek az érzések hiányoznak belőlem és a fajtársaimból. Mivel engesztelhetnélek ki szép idegen?
*Most talán elhangzott egy apró bók, de ennél többre nem képes most. Még...Sóhajt egyet és a vízeséshez megy. Hideg végtagját belemártja a vízbe. Az kellemesen cirógatja ujjait, de azok soha nem fognak már felmelegedni. Ő egy hideg és néha visszataszító lény. Ezen nem tud változtatni. És sajnos ezzel tisztában van. Akárhogy vesszük egy gyilkológép, akinek az élő ember vére jelenti a táplálékot. Ez így fog maradni, amíg csak a földön él.
- Tudod, nem az vagyok, akinek látszok. Nem egy nő, hanem egy gyilkos. És ezen nem tudok változtatni. Örök létezésemben az fogok maradni. Egy hidegvérű gyilkos.
* Nem néz még mindig a férfira, de leül a vízesés mellé a földre. Onnan nézi tovább. Igazából neki oly mindegy, hogy micsoda. Minden jobb a szajha létnél.*
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Arlasian on Kedd Jún. 26, 2012 5:11 pm

* Kinevetik és ez bizony még inkább sérti őt. A nő merészen sétál elé, hogy az obszidián-fekete szemeibe nézzen. Állja a másik tekintetét, közben hozzáfog a nagy hallgatásának. Hallja a szavakat amiket mond felé. A kérdés hallatán máris rávágja a választ.*
-Hagyj magamra és akkor ki leszek engesztelve. * A bókot meg sem hallotta a nőtől. Míg a másik a víz közelébe sétál, addig természetesen ő minden átmenet nélkül távolodni kezd lassan a nőtől. Nincs kedve sem ideje a hülyeségeit hallgatni arról, hogy egy hidegvérű gyilkos érzelmek nélkül.*
-Kímélj meg attól, hogy ezeket elmondod nekem. Csak azt hajtogatod magadban gyilkos vagy és úgy viselkedsz. Nem is akarsz megváltozni. Pff kár a szóért. * Ezzel végleg elhallgat, hogy csendes léptekkel távolodjon folyamatosan el Suzytól. Már jelentős távolságra tesz szert, mikor hatalmába keríti egy jó érzés. Annak a jónak az a érzése, hogy nincs közelében nő. Végül egy nagy bokrosba bújik el, ahol két személy szűkösen fér el. Ott bújik el a nőtől, hogy ne fárassza le. Nyugodtság lassan szétterül az egész testében.*
avatar
Arlasian

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Jun. 22.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Kedd Jún. 26, 2012 5:26 pm

*Suzy hallja a megvető szavakat. Már megszokta. Így nem akarja tovább feszíteni a húrt. Hagyja had menjen el az idegen. Valami azt súgja, nem kéne hagyni, hogy csak úgy kisétáljon az életéből.De ennek ellenére hagyja. Pár perc múlva, fogja magát és felmászik arra a fára, ahol nem rég még a férfi nyakát szorította. Előtte még az éjszaka, de megpihen a fán. Elhelyezkedik az egyik vastag ágon és nézi a csillagokat. Ez az egy cselekedet az, ami még talán egy kis boldogságot hoz a fagyos szívbe. Ezt nem tudja elengedni. Tudja, hogy Arlasian nem ment el, csak messzebb van. Hallja a szíve dobogását, érzi a mennyei illatát és ő úgy vágyakozik utána. Bár inkább még az állatim ösztönök vezérlik a nőt, de valóban felkeltette a férfi az érdeklődését. Különleges, amit az itt élő fajokról nem lehet elmondani. De miért pont vele kellett ma találkoznia? Sokkal inkább kedve lett volna egy elfecskével, vagy egy emberkével eljátszadozni. Sóhajt egyet, de éj fekete szemeit nem veszi le a csillagokról.*
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Arlasian on Kedd Jún. 26, 2012 5:46 pm

* Mozdulatlan marad egy jó darabig mikor úgy dönt, hogy visszamegy a nőhöz. Emlékszik amit a nő mondott számára, hogy meg ne próbáljon szökni. Komolyan vette a szavakat így tehát visszasétál a nő fájához. Felnéz a fára mikor megpillantja a nőt odafenn, akkor fogja magát és felmászik mellé. Nem ér hozzá nőhöz mert a saját népe hagyományait tudja. Míg a nő nem engedi meg, hogy hozzáérjen addig nem nyúlhat nő testéhez. Igen komoly dolog ez az engedélyezés, mert utána nem vonhatja vissza a nő, csakis egy bölcs szakíthatja félbe.*
-Itt kuksolsz a fán? Most magadba vagy omolva? * Kérdezi a nőtől mert nem tudja mire vélni a reakciókat. Hiszen az elején annyira letámadta, most meg elengedte őt. Nem érti a nőt! Kicsit gondolkozik a nő cselekedetein és felmerül pár kérdés.*
-Miért csókoltad meg a nyakam? Főleg az ereimnél. * Itt tart egy kis szünetet a beszédében, aztán további kérdésekkel és szavakkal bombázza.*
- Ha nagyon gyilkos ösztönöd van, akkor rég ki meg kellett volna ölnöd. Semmi érzés. Vagy minden gyilkos ilyen? * Hallatszik szavaiból a kíváncsiság. Meg akarja érteni ezt a nőt egy kicsit. Ránéz egy picit.*
-Meg amikor rajtam voltál, úgy éreztem mintha magadba szívnád az illatom. * Sóhajt egyet végül majd megcsúszik a fán. Pár ágnyit esik lefelé mikor megkapaszkodik egy ágban. Érzi ahogy fájnak a bordái az ütközéstől. Pár horzsolást is beszedett de különösen nincs baja.*
avatar
Arlasian

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Jun. 22.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Kedd Jún. 26, 2012 6:03 pm

*Kicsit meglepődik azon, hogy utána jött Arlasian, de azért nem baj. Most jól jön egy kis társaság.*
- nem vagyok szomorú. Csak magányos. És a csillagok az egyetlen úgynevezett barátaim.
* Mondja őszintén, majd kapja a kérdéssorozatot. Úgy dönt válaszol rájuk, mert úgy is mindegy már. És jobb, ha ez a különös vendég tisztában van a szabályokkal.*
- Azért csókoltam meg a nyakad, mert érzem a véred illatát. Tudod, nagyon fejlettek az érzékszerveim. És a te vérednek méz illata van. Én más lények véréből élek. azzal táplálkozom, hogy azt kiszívom. Sajnos ebben általában az áldozat meg is hal. EZ van. Nem tudok ellene tenni. Ha nem kapok ételt elpusztulok. Illetve van még rgy dolog,amitől eltűnök, de azt nem árulom el egyenlőre.
*Megint ránéz a kedves arcra. Érdekes. *
- Azért nem öltelek meg, mert tiltva van. Úgy jöhetett a népem Álomfalvára megint, ha az itt élő lények életét meghagyjuk. Szerződést írtunk alá. Ha ezt valamelyikünk megszegi, száműznek minket. Persze mi nem hagynánk, ami egy csatához vezetne valószínűleg, de ehhez nincs kedvünk. Így áll jelenleg a helyzet.
*mondja komolyan, és a férfi már lent is van pár méterrel. Ott lógaszkodik. Érzi a felsértett bőr illatát és reméli, hogy nem vérzik, mert annak nem lenne jó vége. Mindegy, villámgyorsan utána ered és felrántja maga mellé.*
- Minek jöttél utánam?
*Kérdezi kíváncsian és megnyugodva, mert látja, hogy nem vérzik.*
- Az igazat megvallva szeretnélek megismerni. Már ha ki nem töröd a nyakad itt nekem. De, ahogy elnézem pár nap és megújult erővel ismét sétálgathatsz.
*Mondja és megeresztett egy kis mosolyt.*
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Arlasian on Kedd Jún. 26, 2012 6:25 pm

* Hm érdekesen hangzik a másik szájából, hogy nem szomorú csak magányos. Ha ő magányos lenne akkor biztosan szomorú is. Mellesleg azon lepődik meg, hogy a csillagokat nevezi a barátjának. Ettől úgy véli a másikkal nincs rendben valami. A csillagok cseppet sem lehetnek a barátai mert nagyon messze vannak, másik részről sosem fognak válaszolni mint egy igazi hús-vér barát.*
-Hogy micsoda?! Mások véréből élsz? És megölöd őket? * Durván hangzik számára amit teljesen elítél. Nehéz megtartania a lélekjelenlétét a másik előtt. A meglepő az mennyire megnyílik a másik és mer beszélni a saját fajtájáról. Mikor felrántja a másik akkor utána rendesen megkapaszkodik és ajkai szóra nyílnak.*
-Én is kíváncsi vagyok rád. Azért jöttem utánad. * Látja a másikat megnyugodni ám nem érti, hogy miért. Ellenőrzi magát, hogy valahol komolyabban nem vérzik e. Nagyot nyel mikor az a jobb kezén az ujjánál látja, hogy vérzik.*
-Megismerni? Jobb lenne ha felfalnál nem? Ki tudná meg, hogy vétettél a tiltás ellen? Az unikornist megölted volna? Hmm? Mert olyan ritka állat, hogy szerintem nem kellene csak úgy levadászni. * Végül csak a csillagokra tud koncentrálni.*
-Nekem van egy csillagom az égen, aki egyszer olyan nőhöz vezet aki mellett biztonságban érzem magam és jól érzem magam. Ott az halvány. * Mutat rá vérző kezével a csillagra teljesen elfelejtve, hogy a másik milyen vérívó természet.Elveszi a kezét, hogy újra kapaszkodjon.*
-Amúgy fel akartál vágni előttem, hogy már annyi pasival voltál? Ha lenne időm akkor megmutatnám, hogy kell egy nővel bánni. * Kissé magabiztosnak érzi magát, viszont mikor rájön mit mondott, gyorsan a kibúvójához fordul.*
-Már ha megengednéd, hogy hozzád érjek.
avatar
Arlasian

Hozzászólások száma : 40
Join date : 2012. Jun. 22.

Vissza az elejére Go down

Re: Sóhaj vízesés

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.