Égszínkék tisztás

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Égszínkék tisztás

Témanyitás  Angelus on Pént. Aug. 05, 2011 3:54 pm

Az erdő végén található egy gyönyörű tisztás. A szivárvány minden színében pompázik és kicsi apró fénybuborékok teszik még hangulatosabbá ezt a helyet. Leginkább a szerelmesek találka helye, vagy aki éppen a magányra vágyik, az gyakran felkeresi.

avatar
Angelus
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 87
Join date : 2009. Jul. 05.
Tartózkodási hely : A faluban valahol...

http://alomfalva.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Hétf. Aug. 15, 2011 4:26 pm

Suzy sétált be a tisztásra. Már este van, így ide sem süt be a nap. Olyan magányos, de ő választotta ezt az életet. És hát erre számított is. Mindig is egyedül volt. Kivéve, amikor a kedvenc kuncsaftja látogatta.. Leült hát a tisztás közepére. Előre révedt tekintettel gondolkozott azon, hogy vajon mit szeretne vele tervezni July Rose , a vámpír nő, akivel összefutott. Na és Nuut sem hagyta nyugodni, mivel ő volt a legkülöncebb tünde mind közt, akikkel eddig találkozott.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Oliver Blackrose on Hétf. Aug. 15, 2011 6:32 pm

Oliver első nagyobb sétáját teszi Álomfalva vidékén. Alig érkezett meg szeretett városából, ahol igen sokat dorbézolt,
máris visszavágyik. Itt minden csöndes és sivár...Nem ismer senkit. Egyedül meg még alkoholizálni se jó. Hiába döntött le már pár felest , amitől elég jókedve lett, nincs kivel szivatnia az embereket. Egy tisztásra keveredik ki végül. Fehér ingjének felső gombjai már ki vannak gombolva, farmerja megkopott. Nem látszik rajta hogy van benne egy kis sziverősitő. Mindössze annyiban nyilvánul meg nála, hogy nem mogorva.
A tisztáson körbenéz, szemeit résnyire húzza össze. Élesen tünik fel előtte egy alak. Hmm...egy csaj. Egy elég csinos kislány. Hosszú szőke haja szinte aranylik a tisztáson.
A srác odamegy, végülis ha már itt van. Nem mintha beszélgetni volna kedve, de hátha alakul neki egy jó este.
- Hé Szöszi! *szól oda élesen. Ha a lány rápillant, egy röpke gúnyos vigyort ejt meg felé. *
- Mit keresel itt éjnek évadján? Még a végén elkapnak a farkasok. * lép hozzá közelebb. Amennyi lánnyal dolga volt az elmúlt időkben, nem nagyon ismeri fel Suzyt, annak ellenére hogy kellene. Főleg spicces állapotban.
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Hétf. Aug. 15, 2011 6:46 pm

Nagyon elgondolkodott, olyannyira, hogy észre sem vette, hogy valaki megérkezett. Egy hang zökkentette ki, mámoros pillanatából. És ez a hang, úgy hasított a szívébe, mint egy tőr. Egy nagyon éles, fájdalmas tőr. De ahogyan hallotta, Ő nem ismerte fel, így megvárja, amíg a férfinak leesik a tantusz.
- Engem a farkasok?
Kérdezte gúnyos vigyorral, kieresztett metszőfogakkal.
- Előbb tépek szét én egy farkast, mint sem ő engem.
Adta meg a választ tovább vigyorogva.
- És te mit keresel itt?
Tette fel ő is ugyan azt a kérdést. Valami furcsa érzése támadt. Nem tudja pontosan, hogy mi, de az egyszer biztos, hogy ez a férfi most van ereje teljében. Most érzi azt, hogy kell neki.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Oliver Blackrose on Hétf. Aug. 15, 2011 6:59 pm

Ahogy a lány megvillantotta éles fogait, és Oliver a szemeibe néz, mintha derengene valami neki. De ez nem az az este amikor gondolkodni szeretne. Meg eléggé összevissza van most az ő fejében mindenféle. Nem mintha nem jelentett volna neki a lány valamit. Na de annyi lány jelentett neki valamit! Nem is gondol most arra hogy mi történt például száz évvel ezelőtt vagy hasonlók. És a vodka után amúgy is meghaladja ez a képességeit a srácnak.
- Hogy én? - tarkójához nyúl és az égre néz. Tudja is ő hogy mit keres itt. Ha most magánál lenne megkérdezné hogy ugyan mi köze hozzá a Szöszinek de ezúttal hagyja.
- Tudom is én!? Csak úgy jöttem, meg megyek. Nem ismerem itt a környéket. Jobban mondva...hehe...utálom ezt a környéket. - Eddig bátran onthatott vért ahol akart de a faluban nem szabad.
- Szomjas voltam, benéztem valami jó kis helyre. Amúgy lehet hogy flesselek de ilyen fénylő kis buborékok tartanak felém. - húzza össze a szemöldökét.
- Egy ilyen gyönyörü lánnyal hogyhogy nincs senki? Vagy engem ért a kiváltság? - mosoly.
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Hétf. Aug. 15, 2011 7:09 pm

Suzy kezdte érteni a helyzetet. Ramón részeg. Aztán ki tudja, hogy valóban így hívják e.
- Nem képzelődsz. Valóban buborékok vannak itt. Tulajdonképpen egész kellemes hely.
Azon gondolkozik közben, hogy használja e ki a helyzetet vagy sem. Játszani megéri, aztán lesz, ami lesz.
- Hogy én egyedül? Nem is tudom...Talán téged?
Néz mosolyogva ismét a férfira. És nem is hazudott. Elvégre már jó pár éve vár erre a pillanatra. De sajnos, szomorúan belátja, hogy ő nem hagyott olyan mély nyomot a férfiban, mint fordítva. Nem baj, most ő van fölényben.
- Merre jártál eddig?
Tényleg kíváncsi a férfi előző éveire.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Oliver Blackrose on Hétf. Aug. 15, 2011 7:33 pm

- Ami azt illeti, eddig csak a kastélyban ahol lakom éppen. De ha úgy kérded, akkor egy másik városban éltem. Ott aztán volt minden. - és tényleg minden! Elég furcsa belegondolni, hogy amit kihagyott fiatalon emberként, azt bőséggel bepótolta vámpir éveiben. Minden szabályt megszegett szinte.
De nem is talált senkit aki megmaradt volna mellette. Még a Jack se akire testvérként tekintett.
- Tudod...- hallgat el egy pillanatra - azért itt se lehet olyan unalmas az élet. Biztos csak fel kell pezsditeni. - kacsint a lányra és leül a fübe. Elhever, és a csillagokat nézi. Kissé jojóznak, ezért visszapillant a lányra.
- Mit szólnál ha lepihennénk kicsit? Sajnos már nem birom talpon. - Pedig nem úgy néz ki. Akinek ilyen izomtömege van évekig is birná talpon az iramot.
Azonban most megkell pihennie hogy észhez térjen.
- Te lány...nem ismerlek téged valahonnan? Olyan ismerősnek tünsz. Hm? - mélyed bele gondolataiba.
- A hangod. Meg úgy az alakod, a szemeid. Áh gyönyörü vagy, a gyönyörü lányokat nem felejtem el! - kezd rémleni valami az alkoholmámor után.
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Hétf. Aug. 15, 2011 7:46 pm

- Benne vagyok.
Vonja meg a vállát és ledől a férfi mellé. Aztán megkérdezi, hogy ismeri e valahonnan és Suzy úgy dönt, hogy belekezd a mondanivalójába.
- Hogy ismersz e? Igen...
Vesz egy nagyon mély levegőt és nagyon lassan kiengedi.
- Nos, Hol volt, hol nem volt volt egyszer egy szép szőke utcalány, aki nagyon magányos volt. Egészen addig a pillanatig, amíg egy férfi rendszeresen nem kezdte igénybe venni a szolgáltatásait. 1 évig a szexuális tevékenységeken kívül nem végeztek más kommunikációt. Aztán egyszer csak megtört a jég és Suzy kifakadt. Elmondta Ramón de Silvának, hogy meg akar szabadulni Jacktől, akitől rettegett.Így lett Suzyből vámpír. Az első akivel végzett az Jack volt. Aztán Ramón elkezdte tanítani és egy igazi gyilkológépet varázsolt belőle. Kiderült Suzy körmeit át tudja változtatni acéllá, aminek a karmolása halálos.
Kieresztette karmait, majd szépen vissza.
- Ramón úgy gondolta elvégezte dolgát és elhagyta a lányt, hátrahagyva egy levelet. A levélben szereplő név tulajdonosát felkereste a lány. De ennek a férfinak soha nem látta az arcát. És ez a férfi szintén rabként tartotta Suzyt, ugyanis a lánynak gyilkolnia kellett megrendelésre. Egészen addig, ameddig meg nem szökött. Hát így Került ez a Suzy Álomfalvára.
A lány a férfi fölé hajolt, hajzuhataga eltakarta mindkettejük arcát.
- Tetszett a mesém Ramón?
Kérdezte Suzy és elvigyorodott. Teljesen lehajolt a férfi nyakához és beszívta illatát. Azt az illatot, amit régen annyira kedvelt.
- Minden egyes porcikádat ismerem. Szeretem a tetoválásodat, elég jópofa az a cilinder.
Mondta teljesen közel hajolva a férfihoz.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Oliver Blackrose on Hétf. Aug. 15, 2011 8:04 pm

A mesét tudja követni, de ha nem élte volna át, nyilván egy szót se értett volna abból amit a lány rázúditott most. A helyzet az hogy azt, hogy sok lány szolgáltatásait igénybe vette, ilyen sok éven kersztül több generáció is útjába csapódott. Persze mindig az ifjú, baba arcú szépségek akikért odavolt. Sokan kifakadtak neki, valamiért úgy érezték , neki szabad elmondani a bánataikat. Valamelyiket aztán megölte, vagy megszégyenitette. Mert általában eszébe jutott róluk egykori szerelme. És nem tudta megérteni hogy a sorstól mért csak utcalányokat érdemel, és mért nem lehetett övé az akit igazán szeretett.
Akkoriban Ramón volt a neve, amiatt mert ők is kereskedtek lányokkal. Aztán voltak olyan lányok is akik az útjába akadtak akiket vámpirrá tett. De csak egy volt akit ki is tanitott és egészen sokáig vele volt - a többiekkel szemben. És aki annyira megfogta, amiért más volt, nem olyan mint a többi hisztérika. Ha olyan rövid életü lenne mint egy ember, nyilván erősen bevésődött volna eszébe az az egy év amit Suzyval töltött. De mivel száz években gondolkodnak, nehéz felidézni ilyesmit mikor teljesen más a környezet és be is van csiccsentve.
A történetet hallva azonban felrémlenek neki a történtek. És amikor a lány fölé hajol és az illatát megérzi, nem birja ki, hogy ne simitson végig aranyló szőke loboncán.
- Suzy. - ismétli a nevet. Elmosolyodik. Elég kedvére való volt a leányzó. Tetszett neki. - Szóval minden porcikámat. Ahogy én is a tiédet. - a srác visszaidézve az éjszakákat amiket együtt töltöttek, és amikor úgy ébredtek, hogy Oliver karjai közt feküdt a lány, ismerős érzések törnek elő belőle.
Azt azonban hogy mért hagyta el Suzyt, nem beszél.
- Nem gondoltam ,hogy itt találkozunk. - Őszintén azt se gondolta hogy valaha találkoznak még. Ezután Oliver fordul egyet, hogy a lány legyen alatta. És amint közel hajol hozzá, szemérmetlenül ad finom csókot Suzy nyakára.
- Semmit sem vesztettél a szépségedből.
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Hétf. Aug. 15, 2011 8:15 pm

Suzy beleborzongott A férfi csókjaiba. De ha most már az elején elveszti az eszét, megint el fogja hagyni. Nem, neki kell és ezt most nem hagyja veszni. Óvatosan, de ahhoz elég erősen ellökte a férfit, hogy vissza guruljon hanyatt fekvésbe a földre.
- Most azonnal nem leszek a tiéd. Tudod, azóta megváltoztak a dolgok. Nem vagyok már az a kis cafka, aki akkor régen.
Azonban nagyon tetszettek a bókok a lánynak.
- Régen mondtak már nekem ilyen kedveseket.
Mosolyodott el és azon kapta magát, hogy kezd elgyengülni és ezt nem szabad.
- Azért jó, hogy emlékszel még rám. Jó tudni azt, hogy valakiben hagytam egy kis nyomot.
Tényleg jól esett neki. Felült, hátra rakta kezeit és azon támaszkodott. Felfelé nézett.
- Tudod, olyan szép a csillagos ég. Ez az egy dolog, ami megmaradt nekem az emberi létből. Akkor is szerettem és most is. Te hogy vagy vele? És mondd csak. Van már állandó társad? Van egy olyan nő az életedben, akit nem hagysz el?
Kérdezte kíváncsian, mert ez a fellángolás akár betudható az alkoholnak is.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Oliver Blackrose on Hétf. Aug. 15, 2011 8:35 pm

Milyen kis céltudatos leányzó lett, gondolja Oliver.
- Ezt nevezem. - füzi is hozzá azonnal mikor visszadől a hátára. - Pedig az én csókjaim messzeföldön hiresek. - Elég hires casanova volt , még ma is ha meghallanák arrafelé a nevét, rögtön tudnák kiről van szó. De elutasitani nem szokták. És nem is nagyon türi. Most csak azért békél meg mert Suzyról van szó. Különben egy idegen hölgy önbizalmát már a sárba tiporta volna egy pillanat alatt.
- Hanem mi vagy? - teszi fel a kérdést kissé flegmán. De egyébként tényleg érdekli, hogy ha már nem cafka akkor minek tartja magát a lány. Mert Oliver nem változott. És csodálkozik ha valaki változásba kezd. Egyszerüen nem tud hinni a változásban. Vagyis a jó útra térésben inkább.
Suzy kérdései furán hatnak. Régen kérdeztek illetve mondtak neki ilyen romantikus úgymond nyálas leányálmokat, hogy állandó társ, meg csillagos ég. Persze Suzy ilyen volt akkor is. Csak el volt nyomva. Nem úgy mint a srác akit az ilyesmik nem kötnek le. Talán ezért nem futott össze a kettejük útja tovább.
- Ismersz, az ég, az csak ég. A föld meg föld. Nekem semmi nem maradt az emberi létemből. - hitetlenül megrázza a fejét. Egyedül a gyürüje maradt meg, azon kivül nagyon semmi. Talán a tartása és hogy az orrát gyakran fennhordja.
- Állandó társ? - oldalra pillant visszafolytva nevetését. - El se hiszem hogy ilyesmiket kérdezel. Azon a környéken csak utcalányok voltak. Egyikkel se tudtam egy éjszakánál többet eltölteni. - ingatja fejét. És ekkor felvonja a szemöldökét.
- Csak nem férjhez mentél hogy állandóságokról beszélsz? - mosolyodik el Oliver.
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Hétf. Aug. 15, 2011 8:52 pm

- Hogy mi vagyok? Egy nő. Egy átlagon felüli nő. De minek is mondom ezt neked, úgy sem érted..még...
Aztán a házassági kérdést teszi fel.
- És ha megházasodtam? Akkor mi van? Talán érdekel?
Néz rá nagy szemekkel. Persze majd elmondja, hogy egyáltalán nem áll szándékában, talán soha. Elnevette magát.
- Dehogy is. Én meg a házasság? Ki az a nem normális, aki elvenne?
Kérdezte inkább magától. Elhessegette gyorsan még csak a gondolatát is.
- Ami azt illeti eléggé megváltoztál.
Vált gyorsan témát.
- Megszoktam, hogy kedves vagy hozzám. De hát minek is lennél az. Elvégre én csak egy vagyok a sok közül.
Sóhajtott egyet és folytatta.
- Irigylem azt a lányt, akinek majd elfogadod a közelségét.
Csusszant ki a száján.
- Nehogy félre értsd, nem azért, csak megkedveltelek.
Szabadkozott tovább, de már úgy is mindegy.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Oliver Blackrose on Hétf. Aug. 15, 2011 9:11 pm

- Átlagon felüli nő... hmm...És mit kell tudnia egy átlagon felüli nőnek? És ki mondhatja magát átlagon felüli pasinak? Na várj, és gyorsan lekapja az ingjét.
- Ezzel - feszit be- hány pontot lehet kapni ? Mikor együtt voltunk még nem voltam igy kidolgozva. - Nem szokott felvágni a testével, hiába edz naponta mivel imádja, csak csodáltatni szokta magát, de az is ritka. Hát igen, az ital mit ki nem hoz az emberből. Bár ha azt vesszük hogy elég sokat ivott az elmúlt időkben, vajon mindig ingjét vesztette?
- Ne házasodj meg. Hülyeség.- rázza meg a fejét- Reméltem is hogy nem tetted! - nevet fel.
- Amúgy én most is kedves vagyok veled. Ahhoz képest hogy milyen szoktam lenni. De komolyan! - egész büszke volt eddig magára hogy nem volt paraszt.
- És az lehet hogy sok közül de tényleg egy voltál. Az egyetlen akiről mindig álmodoztam. És aki mellett olyan sok éjszakát eltöltöttem. És akit simogattam, kényesztettem. Volt akit vertem. Na jó ez csak vicc volt - gyenge poén de azért dob egy mosolyt.
- Akkoriban amikor elváltunk egymástól sokat gondoltam rád. Nem hagytál menekülni. - Azt nem tudni hogy ezt most komolyan mondja e , de mivel képessége az hogy meggyőzzön valakit secc perc alatt, ez a végsőkig őszintén hangzott. A pia ráadásul úgyis kihozza az őszinteséget.
- Én meg irigylem a srácot akit a saját közeledbe engedsz. - simogatja meg a lány arcát oldalról gyengéden.
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Hétf. Aug. 15, 2011 9:19 pm

Előremeredve hallgatta a férfi szavait. Tudta nagyon jól a férfi képességét, de most ő sem tudta eldönteni, hogy ezek a szavak valódiak e vagy sem.
- Irigyled? Amióta elváltak útjaink senkivel sem feküdtem le. Csókolni csókoltam, mert néha utána öltem meg az áldozatokat, de mást nem csináltam velük. Te voltál az utolsó kuncsaftom. És te voltál az egyetlen akinek mindent megadtam.
Ahogy kiejtette a szavait, majdnem elhányta magát.
- Mennyire érzelgősek lettünk? Elég undorító.
Adta a férfi tudtára, de legbelül jól estek a szép szavak.
- Mit kell tudnia egy átlagon felüli nőnek? Azt hiszem az előbb válaszoltad meg. Bevésni magát egy életre egy férfi...hm....szívébe. Jelen esetben a lelkébe.
Újból hátravetette magát a fűbe. Megfogta a férfi kezét és őt is hátrahúzta.
- Na így már sokkal jobb. De akkor miért nem fedted fel előttem a kiléteted? Ne is tagadd, tudom, hogy te voltál a bérgyilkos kerítő is.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Oliver Blackrose on Hétf. Aug. 15, 2011 9:36 pm

Elég ijesztően hatottak rá a lány szavai. És hirtelen rettenetesen magányosnak tünik neki Suzy. Azóta nem csókolt egy férfit sem? Talán kicsit őrült nőszemély ha tényleg úgy élt azóta mint egy apáca. De végülis ez csak növeli Oliver egóját. Ami nem tesz rosszat neki. Na de akkor most a lányt el lehet csábitani. Elvégre facér.
- Nem gondoltam , hogy ennyire fontos voltam. Soha nem voltam fontos senkinek. Apámnak se , csak addig ameddig úgy tudta hogy a fia vagyok. - Elkezdte a nosztalgiázást, ez se rá vall.
- Na mindegy, a lényeg hogy most újra itt vagyunk, együtt, nem? - mosolyodik el.
- Tudod senkinek se szoktam felfedni hogy ki vagyok. Amúgy a nevem Oliver Blackrose. Az a Silva név mind a barátom agyszüleménye volt. Hogy ne tudjanak minket elkapni. Azzal a névvel üzleteltünk. Nem tudtam mikor kell szökni. Ezért szabály volt hogy egy lánnyal se lehetünk teljesen őszinték.- mondja és nagy levegőt vesz. Mikor eldőlnek kifújja. A bérgyilkos keritő nem ő volt. De nem akarja elmondani a lánynak.
- Hogy én voltam e, azt a fantáziádra bizom. - kissé nagyembernek tünik talán ha úgy gondolja Suzy hogy minden mögött ő állhat. Ezt talán ki is használja egy cseppet.
- Suzy... annyira angyali voltál mikor együtt voltunk. A kis szőke angyalom voltál. Emlékszem amikor vámpirrá változtattalak, Jack a haverom állandóan piszkáld veled. Azt hajtogatta hogy szerelmes vagyok...de aztán rajtad is összevesztem vele. Neki is tetszettél. Én meg úgy odaütöttem hogy a fal adta neki a másikat. - diadalmasan elvigyorodik és a lányra néz.
- Talán ezért kaphatok egy finom puszit tőled?
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Hétf. Aug. 15, 2011 9:46 pm

Suzy kis híján elnevette magát, amikor a férfi angyalinak nevezte. Jó régen volt az már.
- Kis puszit? Hát nem. Tudod, az én csókjaimért már meg kell küzdeni. A bizalmamba kell férkőzni. Nem hogy másért. Azért még komolyabban meg kell dolgozni.
Nem fogja magát hagyni. Annyi idő eltelt. És különben is részeg a férfi, talán holnapra nem is fog rá emlékezni.
- Majd ha kijózanodsz, talán akkor beszélhetünk pusziról.
Felpattant és felhúzta a férfit is. Kicsit olyan volt, mintha egy báb lenne, akit ide-oda mozgathat kedvére. Mit tesz ez az alkohol...
- Azt hiszem most távozom. A Vámpír központban megtalálsz. Az ajtómra ki van függesztve a nevem.
Adta a férfi tudtára. Szorosan megölelte, mélyen magába szívta az illatát, hiszen lehet most látja utoljára. Csókot lehelt az ujjbegyeire , majd rátette azokat a férfi ajkaira. Végül is így adott is neki valamit, és talán így nagyobb esély van rá, hogy majd felkeresi.
- További szép estét.
Mosolygott a férfira és csinos alakja tovaszállt az éjszaka sötétjében.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Oliver Blackrose on Hétf. Aug. 15, 2011 9:55 pm

Nos végszónak nem is rossz. Vámpirközpont, meg kijózanodás. Hát jó, Oliver nem szokott szoknyák után rohangálni. Meg nem is abban az állapotban van. Hagyja hát menni a lányt. Ez a puszi adás számára nem sokat jelentett. Mivel nem ehhez van szokva. De vajon nevelhető?
- Jól van. Szép álmokat. Légy rossz. - búcsúzik a lánytól. Végignézi ahogy elmegy a messzeségbe. Azután még eszébe jut hogy cigaretta is lapul az egyik zsebében. Rágyújt és közben ő is hazafelé veszi az irányt. Furcsa hogy látta Suzyt. És furcsa lesz a másnap is. Hogy mire fog emlékezni az esetből.
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Eleniel on Szer. Okt. 05, 2011 4:57 pm

Eleniel sétál a tisztásra. Kis magányra vágyott, hiszen volt most dolga a központban is. Leült az egyik fa tövébe, kulacsát meghúzta, majd maga mellé rakta.
- De szeretek itt lenni.
Mondta félhangosan és kinyújtóztatta elgémberedett végtagjait.
avatar
Eleniel

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2011. Jul. 18.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Evangeline Desernauts on Szer. Okt. 05, 2011 5:07 pm

Már második napja volt Álomfalván. Úgy határozott, hogy felfedezi a helyet, ha már a Szöszke maradásra bírta. Csak bolyongott céltalanul, mikor rátalált erre a helyre. Csillogó fények játszottak körülötte. Ezeket bámulta elmélázva, hátát az idős fának vetve.
Gondolataiból a lágy szellő sodorta ismeretlen illat zökkentette ki. Egy ismeretlen telepedett pont annak a fának a tövéhez, melynek ő támaszkodott. Mondott is valamit, olyan csilingelő hangja volt amit még nem hallott semmiféle lénytől.
A hang és az illat felkeltette kíváncsiságát, ám tudta jobb ha óvatos lesz.
Csupán egyetlen apró mozdulatot tett, hogy a lény figyelmét felhívja magára, de ne kapjon tőle szívbajt. Az mégse lenne ideális kezdés a beilleszkedéshez.
avatar
Evangeline Desernauts

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2011. Oct. 03.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Eleniel on Szer. Okt. 05, 2011 5:12 pm

Szép lassan összekuporodott, amikor egy zajt vélt felfedezni. Beleszippantott a levegőbe és elfintorodott.
- Na már megint egy. De te nem July vagy. Mutasd magad!
Adta ki az utasítást és azon nyomban fel is állt. Mindig is kételkedett mindenkiben, de a vámpírokban végképp. Talán a farkasok vannak még velük egy szinten.
- Tudod, nem szeretem, ha valaki nem nyíltan vállalja fel magát.
Mondta őszintén, de egyáltalán nem félt. Alig várta, hogy a fa takarásából előjöjjön a vérszívó.
avatar
Eleniel

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2011. Jul. 18.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Evangeline Desernauts on Szer. Okt. 05, 2011 5:24 pm

-Ne haragudj csak hallottam, hogy nem vettél észre és féltem, hogy megijesztenélek, ha csak úgy a semmiből melletted teremnék.
A lény szavaiból kiérződött tartózkodó magatartása, így nem próbált bizalmaskodni. Úgy vélte a tárgyilagosság lesz a legcélravezetőbb.
-A nevem Evangeline. Csak most érkeztem erre a környékre.-mondta miközben próbálta észrevétlenül végigszemlélni a teremtményt. gondolatai cikáztak mint a nyár végi viharok fényes mennykői.
"Ki lehet Ő? S ami fontosabb mi lehet Ő?"
Tudatlansága 400 éve most először bosszantotta, s zavarban volt. Tudott a saját fajtájáról, a vérfarkasokról, hallott már varázslókról. De ez a lény számára egy rejtély volt. Vágyott rá, hogy többet megtudhasson róla. Fejét kissé oldalt billentve figyelte. Szemeiben kíváncsi fény gyúlt.
avatar
Evangeline Desernauts

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2011. Oct. 03.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Eleniel on Szer. Okt. 05, 2011 5:35 pm

- Jól van nem haragszom.
Mondta és végigmérte a nőt. Egyáltalán nem kívánt megnyílni előtte és kimondottan zavarta, hogy így figyeli.
- Az én nevem Eleniel.
Adta a tudtára. És már oly megszokott volt tőle az őszinteség, most sem érne senkit sem csalódás.
- Mondd! Miért bámulsz rám így? Ha most nem érezném a szagodat, biztosan azt hinném, hogy valami őrült emberfajzat vagy. De mivel vámpír vagy nyilván okod van a csodálkozásra. Szóval, miért is szeretnél belém látni?
Szilárdan, egyenesen állt Evangeline előtt, fejét kicsit felszegte. Tipikus tünde viselkedés. A modora pedig tipikus Vízitünde.

avatar
Eleniel

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2011. Jul. 18.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Evangeline Desernauts on Szer. Okt. 05, 2011 5:42 pm

Bocsáss meg!- szabadkozott kissé zavartan.- Még sose láttam hozzád hasonló lényt. csaknem 400 év alatt bejártam a világot, de sehol nem láttam még olyan teremtményt mint amilyen Te vagy Eleniel.
"Csodás hely ez csupa furcsaság" gondolta.
-varázsos ez a hely két nap alatt már csupa meglepetésben volt részem. Lassan elfelejtem milyen az amikor minden magától értetődő és nem kell semmire rácsodálkoznom. Zavarban is vagyok emiatt.
Nem tudta mi van vele ennek a lánynak a látvány és kisugárzása arra sarkalta, hogy legyen vele teljesen őszinte, nem titkolózhat egy ilyen tiszta dolog előtt.
avatar
Evangeline Desernauts

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2011. Oct. 03.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Eleniel on Szer. Okt. 05, 2011 5:51 pm

Eleniel kissé meglepődött. Ez nem jó kifejezés. Nagyon meglepődött. Kicsit el is tátotta a száját, de hamar magához tért és becsukta. El is nevette magát.
- Bocsánat,de életemben nem találkoztam olyan valakivel, aki még soha nem találkozott tündével. Ha velünk nem is Lombtársainkkal biztosan. Én Vízitünde vagyok. Tudok a vízben is élni és az szárazföldön is egyaránt. Amolyan kétéltűek vagyunk. De a szárazföldön kell a vízpótlás így mindig van nálam víz.
Mondta továbbra is mosolyogva és megint meghúzta a kulacsát..
- Te nem vagy az a tipikus vámpír. Akikkel eddig dolgom volt, majdnem mind hánytak a jelenlétemtől. Annyira nem szeretnek minket. De mindenesetre ez akkor érdekes találkozás. Azt hiszem kiélvezem ezt a beszélgetést. Ez A beszélgetés egy tünde és egy vámpír közt, amely nem lesz tele hecceléssel, undorral, átveréssel.
Egyre szélesebb mosolyra húzódott a szája.
- Szóval honnan jöttél Evangeline? És milyen benyomást keltettem benned?
avatar
Eleniel

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2011. Jul. 18.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Evangeline Desernauts on Szer. Okt. 05, 2011 6:06 pm

"Már megint ez a honnan jöttél"-gondolta.
-Neked is csak azt tudom mondani amit már előtted egy hozzám hasonlónak is mondtam. Mindenhonnan és sehonnan. Bolyongok a világban. Tulajdonképpen keresek valakit.
Kissé zavarta hogy a tünde ennyire jót mulat rajta, de nem bánta, hiszen így barátságosabb hangnemet ütött meg vele szemben. Ez kissé oldotta a benne rejlő feszültséget.
-Ne haragudj, hogy megkérdezem, biztos ostobának tartasz, de miért is nem szeretnek titeket a magamfajták? Nem tűnsz elviselhetetlennek. Pedig vámpír vagyok, mégis... úgy érzem vonz a kisugárzásod. Mondjuk lehet, hogy ez csak a kíváncsiság, hiszen még újdonság számba mész nálam.
Észre sem vette mennyire bámulja, apró részletességgel mérte végig. Tetőtől talpig, ruháját, haját, szemeit. Érezte ezt a furcsa illatot ami most hogy így belegondolt nem is tudta mihez köthető. Csodálta a halvány, derengő vibrálást a tünde körül. Izgalmasnak találta találkozásukat.
avatar
Evangeline Desernauts

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2011. Oct. 03.

Vissza az elejére Go down

Re: Égszínkék tisztás

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.