Emily V. Vaktare kagylólak

Go down

Emily V. Vaktare kagylólak

Témanyitás  Emily V. Vaktare on Hétf. Júl. 25, 2011 2:39 pm

Emily V. Vaktare tó mélyén lévő, a többitől picit távolabbra eső kuckója, ami sokkal jobban hasonlít kívülről egy korallzátonyba ékelődő hatalmas kagylóra, minek belseje már a modernebb kornak megfelelő berendezéssel van ellátva, mint sem hogy, a többi tündének megfelelő régi, víz alatt felépített kastélyvárosához lenne hasonló.

A kagyló belső része több, kisebb részre van felosztva. Egy nappalival, konyhával, fürdőszobával van ellátva, ami a régi és a modern építészet ötvözete, ennek köszönhetően egészen különleges, kényelmes és barátságos. Ezen túl van egy hálószoba és két vendégszoba, ami abban hasonlít, hogy hatalmas kilátás tárul a korallzátony gyönyörű világára. Minden szoba hasonló, csak kisebb eltérések vannak. Mindegyikben található egy tündék által készített ágy, ami az alváshoz tökéletesen alkalmas, mivelhogy a tündék szeretnek kényelmesen aludni, ezek az ágyak pedig minden igényt kielégítenek.

Emily lakásának különlegessége és egyben érdekessége is, hogy a kagyló belsejében nem víz, hanem levegő van. Már hozzászokott a levegőhöz annyira, hogy amit itt tölt, azt kibírja. Elsősorban ezzel az volt a célja, hogyha vendége érkezik, aki nem a víz mélyén él, kényelmesen tudjon itt tartózkodni, mind addig, míg szeretne. Persze ezen funkció kedvünkre alakítható.

avatar
Emily V. Vaktare

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2011. Jul. 22.
Age : 106
Tartózkodási hely : A víz mélye

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.