Álomfalva fürdője

Go down

Álomfalva fürdője

Témanyitás  Angelus on Hétf. Júl. 25, 2011 6:52 am

Álomfalva fürdője nincs messze a piactértől, habár oda már nem jut el a zaj, a fürdőzők inkább az erdő zajait élvezhetik. A fürdő hasonlít a régi római fürdőkhöz, ha a falusiak szeretnének felfrissülni, és pihenni egyet, akkor itt megtalálhatják a módját:-)

avatar
Angelus
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 87
Join date : 2009. Jul. 05.
Tartózkodási hely : A faluban valahol...

http://alomfalva.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Ellys on Hétf. Júl. 25, 2011 7:00 am

Ellys lépett a fürdőbe, kezében egy ruhadarabbal, mellyel majd letörli a testéről a vizet, ha esetleg megunná a dolgot. Tekintete kíváncsian járt körbe, még sose látott fürdőt, társaival Patakvölgyben állandóan a patakban pancsoltak. Nem volt erre a célra egy külön fürdő. Szája kissé tátva maradt az új élményektől, ugyanis a fürdő hatalmas területen állt. A sziklák közül zubogott alá a víz, és annak kissé nagy hangja volt. Selly ledobta a rongyot a földre, majd csobbant egyet a vízbe. A habok hűsítően ölelték körbe a testét, amit jóleső érzéssel vett tudomásul. Fejét a víz alá mártotta, majd pár másodperc múlva feljött levegőt venni. Ilyenkor irigyelte a víztündéket, hogy bármeddig a víz alatt tudnak maradni. Csodás lehet a víz alatti világ, egy igazi felüdülés ilyen melegben. Elmosolyodott, majd újra a víz alá merült, hogy pár percig még tanulmányozhassa a víz alatti dolgokat.
avatar
Ellys

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2011. Jul. 18.

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Julie Rose on Hétf. Júl. 25, 2011 7:42 am

Julie eldöntötte, hogy végre először, mióta Álomfalvára betette a lábát lazít egy kicsit. Már unta magát nagyon ősei régi kúriájában. Így hát ráérős, ámde határozott léptekkel sétált be a fürdőbe egy szál törölközőben. Nem vágyott semmi másra, csak arra, hogy beletespedjen a melegvízes medence habjaiba és nyugodtan relaxálhasson kicsit. Gondolkodni akart rajta, miként csaljon a fajtájából többet álomfalvára. Hiszen egyedül nagyon unatkozott. Gondolataiba mélyedve sétált a vízhez. Beledugta egyik lábujját és érezte hogy a víz kellemesen meleg. Kecsesen letekerte magáról a törölközőt és lassan belemerült a habokba. Aztán kát karját széttárta a medence szélén, fejét hátrahajtotta, szemeit becsukta és hangot adott gondolatainak:
- De mégis mivel csábíthatnám ide őket?
avatar
Julie Rose

Hozzászólások száma : 46
Join date : 2011. Jul. 19.

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Ellys on Hétf. Júl. 25, 2011 7:50 am

Ellys még midig a habokat szelte a víz alatt, így nem is vehette észre, és nem is hallhatta az újonnan érkezett jövevényt. Ide-oda forgolódott a víz alatt, hogy minél több információ jusson hozzá. Ilyenkor azért jó lenne a víz alatt élni. Megfordult, majd a medence széle felé úszott, szemét lehunyva, majd hirtelen nekiütközött valami puhának., Riadtan jött a felszínre, majd kissé hebegve szólalt meg:
- Jaj, elnézést, annyira sajnálom...
Amikor észrevette, hogy az illető egy vámpír, kifutott a szín az arcából, majd hátrált két lépést. Patakvölgyben terjengtek a legendák a vámpírokról, és egyik sem a jóságukról szólt. Ellys félt, hogy mit tesz vele. Elvégre csak ketten voltak az egész fürdőben, ha valami lenne vele, senki se tudná meg, csak ha már késő lenne.
- Te jó ég...
Suttogta maga elé, és szívverése felgyorsult. Nem tudta, hogy az álomfalvi vámpírok nem árthatnak neki...
avatar
Ellys

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2011. Jul. 18.

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Julie Rose on Hétf. Júl. 25, 2011 8:01 am

Ahogy gondolataiba mélyedve relaxált hirtelen nekiütközött valami. Morcosan felemelte a fejét -utálta, ha megzavarják - szikrázó szemekkel meredt a hirtelen jött zavaró tényezőre. Mikor meglátta, hogy egy újabb tünde az, bosszúsan az ég felé fordította a tekintetét. A lány elnézést kért. Julie mérgesen nézett vissza rá:
- Titeket mindenhová odaesz a fene? - kérdezte élesen a lánytól. Aztán észrevette, hogy a pöttöm elf, hogy sápad le a félelemtől, ahogy tudatosul benne, hogy mi is Julie igazából. A vámpír nőnek ez a reakció már tetszet és az hogy a lány hangot is adott ijedtségének még jobban inponált neki. Szélesen, gúnyosan elmosolyodott és így szólt:
- Na mi van kislány? Nem láttál még éhes vámpírt? - megfogta a lány vállát és egészen közel hajolt hozzá. - Hát akkor jó étvágyat! -persze nem akarta megtámadni de, egy ilyen szórakozási lehetőséget nem hagyhatott ki. A lány nyaka közelében megállt és váratlanul elnevette magát:
- Nyugi, nyugi! Csak vicceltem! - mondta hahotázva és határozottan eltolta a lányt magától.
- A nevem Julie Rose! És benned kit tisztelhetek aprócska lány? - kérdezte még mindig nevetve.
avatar
Julie Rose

Hozzászólások száma : 46
Join date : 2011. Jul. 19.

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Ellys on Hétf. Júl. 25, 2011 8:09 am

Ellys megpróbált hátrálni, amikor a nő megszólalt, de nem sikerült neki. A félelem szinte teljesen megbénította. A lábai nem engedelmeskedtek, és a kezei se mozdultak. Semmit se érzett, csak azt a páni rémületet, hogyha továbbra sem lesz képes megmozdulni, akkor nemsokára itt végzi, a habok közt, vörösre színezve a vizet. A saját vérével. Alig érzékelte, hogy a nő a vállára teszi a kezét, majd a nyakához hajol. Mellkasa hevesen dörömbölt, és a kintről érkező zajokat már fel se fogta. Csak a harapást várta. Amikor a vámpír elnevette magát, szinte egy buborék pattant szét Ellys körül, majd karja hirtelen működni kezdett, és félve kapott a nyakához. Szerencsére nem vérzett, de még mindig tartott a nőtől. Lehet, szeret eljátszani az étellel, akár a macskák az egérrel. Nagy levegőt vett, majd hebegve szólalt meg:
- E-E-E-ellys
Nagy nehezen nyögte ki, próbált bártornak látszani, de nem ment neki.
- Hogyhogy nem vérzek? Vagyis hát...
Zavartan próbálta megfogalmazni a kérdést, de nehezen ment neki ebben a helyzetben, így a nyakára bökött:
- Hogyhgogy nem harapott meg?
Fogalma sem volt arról, hogy a vámpírok másokkal is szóba állnának a sajátjaikon kívül,.
avatar
Ellys

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2011. Jul. 18.

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Julie Rose on Hétf. Júl. 25, 2011 8:30 am

Az aprócska elf olyan szintű rémületet mutatott, hogy Julie úgy érezte menten a mennyekben jár. Jobban sikerült az ugratása mint ahogy azt várta. Ellys Teljesen lesápadt, remegett és meredt szemekkel bámult Julie-re, aztán a nyakához kapott. Szíve vadul kalimpált, ereiben a vér hihetetlen gyorsasággal hömpölygött. Julie mostmár tényleg kezdte csábítónak találni a fiatalosan buzgó vért. De ellenállt a kísértésnek. Elfordította a fejét. "nem lenne jó ha kitiltatnám magam már pár nap után" - gondolta lemondóan. Aztán Ellys hangja zökkentette ki gondolataiból. A lány nem értette, hogy Julie miért nem támadta meg. A vámpír nő azonnal rájött ebből, hogy a pöttöm elf nem tud róla, hogy a faluban nem támadhat meg senkit. A gondolat megint jókedvre derítette. Úgy döntött, hogy nem avatja be a lányt.
- Nos azért nem haraptalak meg, mert nem volt kedvem hozzá. Tudod ma már ettem. Nem vagyok igazán éhes. De azért ne bíízd el magad, mert a vérszomj nem teljesen függ össze az éhséggel. - mondta gunyorosan Julie. - De ha elég szórakoztatónak talállak, akkor nem kell félned tőlem. - mondta a lány fogait kivillantva mosolygás közben. Felállt és kiült egy kicsit a medence szélére. Már kezdte úgy érezni, hogy megfő a vízben, egyébként sem volt az a szégyenlős fajta. Meg hát nők között minek vacakoljon a szégyenlősség megjátszásával. Meztelen testét kicsit kinyújtóztatta és utána visszalógatta lábait a vízbe. Újra a lányra nézett:
- Nos, Pöttöm elflány! Halljuk hát a történeted! Honann jöttél és miért? - váltott át könnyed csevegő stílusra.
avatar
Julie Rose

Hozzászólások száma : 46
Join date : 2011. Jul. 19.

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Ellys on Hétf. Júl. 25, 2011 8:39 am

Ellys kezdett kissé megnyugodni, de mivel a nő is figyelmeztette, hogy ne bízza el magát, így nem is tette. De legalább pár percet sikerült nyernie magának. Elszórakoztatja a vámpírt, utána megöli... Na, ez nagyon remek. Félelem ide vagy oda, Ellys kissé elfintorodott. Nem volt kedvére eme gondolat. Utálta a vámpírokat, rettegett tőlük, hiszen nekik minden más faj csak ételnek számít. Ismert egy kegyetlen szigetet, ahol csak vámpírok éltek, és ahova azokat a lényeket vitték, akik valami megbocsáthatatlan bűnt követtek el. Senki sem élte túl. Az a sziget egyenlő volt a halállal. Gyermekkori meséinek gyakori helyszíne, szülei így próbálták arra inteni őt, hogy ne forduljon nyíltan a többség ellen, és ne adjon fel mindent a saját céljaiért. Most pedig itt ül egy vámpírral szemben, és bármelyik percben megcsapolhatja a vérét.... Remek... pazar...
- Patakvölgyből.
Tömör volt, de nem akarta részletezni, nehogy az legyen a következő vadászterülete. Érje be ennyivel. Nem fogja a rokonait is a kezére játszani ennek a nőnek.
- Megpróbálom elkerülni,hogy gyógyítónak kelljen lennem...
Végigmérte a nőt, aki borzalmasan sovány volt, és megborzongott. Előbb-utóbb meg fog éhezni, és ő meg beszélget vele. Habár hiába futna el, a nő utolérné. A tündék gyorsak, a vámpíroknál is gyorsabbak, de évek kellenek ahhoz, hogy kitapasztalják a mozgás művészetét. És ELlys még fiatal volt ehhez.
- És maga? Mit keres itt?
avatar
Ellys

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2011. Jul. 18.

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Julie Rose on Hétf. Júl. 25, 2011 8:56 am

Julie szinte maga előtt látta ahogy a lány agyában pörögnek a lehetőségek. Csak egy rövid településnevet sikerült odadobnia Julie-nek. A vámpír rájött, hogy így semmi szórakoztató nem lesz a beszélgetésükben. Így hát úgy döntött, hogy meg próbállja nyugtatni a lányt:
- Vajon életben hagy? Vagy megöl? Talán csak játszik az étellel? És vajon még mennyi időm van hátra? Lenne esélyem elmenekülni? És ha igen akkor hogyan? - Tette fel sorban unott hangon a kérdéseket. - Akármennyiben le merném fogadni hogy ezeken gondolkodsz ennyire. - mondta komolyan és elfordította a tekintetét. Egy kis ideig nézte a szikából ömlő vizet, aztán újra, most már mosolyogva Ellysre nézett.
- Lazulj már el Kiscsibém! Ha meg akartalak volna ölni, akkor azt már az elején megtettem volna! - fordította a tekintetét az ég felé, mintha egy buta kislány hozta volna ki a sodrából. - Én mindössze csak beszélgetni akarok. Menni fog ez neked? - kérdezte fél szemöldökét felhúzva.
Aztán eszébe jutott, hogy a lány előzőleg kérdezett valamit:
- Én csak gondoltam megnézem magamnak őseim régi lakhelyét. Most épp itt ütöm el az időt. - monta csevegő hangon. Bár ez nem takarta az igazságot, de Julie jó színész volt. Szemrebbenés nélkül tudott hazudni. Még a saját fajtáját is képes volt félrevezetni minden gond nélkül. Ha a tünde megtudná miért van itt igazából akkor biztos hogy képtelen lenne beszélgetni a félelemtől.
- Szóval, próbáljuk meg mégegyszer: Azt mondtad valami patakos völgy vagy honnan származol, és nem akarsz gyógyító lenni. Tehát megszöktél otthonról? - kérdezte mosolyogva.
avatar
Julie Rose

Hozzászólások száma : 46
Join date : 2011. Jul. 19.

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Ellys on Hétf. Júl. 25, 2011 11:17 am

Ellysnek hatalmas súly esett le a szivéről, amikor a nő azt mondta, hogy nem akarja bántani. Hitt neki. Ilyesmiről aligha hazudna. MEg különben is, minek akarná megnyugtatni, ha később meg akarná ölni? Volt egy olyan sejtelme, hogy a vámpírok nem fognak időt húzni, és áldozatot nyugtatni, ha meg akarják csapolni. Megkönnyebbülten lélegzett fel, és kezdett minden visszatérni a régi kerékvágásba. Habár, nem bízott teljesen még a nőben, jobb volt már, hogy nem akarta megölni.
- Rendben, hiszek Önnek.
De nem megy a közelébe, azt lesheti. Mondjuk esélye így se lenne a nő ellen, de ha ételt akar, dolgozzon meg érte.
- Mondhatni úgy is - jegyezte meg, némiképp magának. - A szüleim tudtak róla, de csak miután elmentem.
Mosolyogva pillantott a nőre, de a szemében még mindig láthatta a vámpír a gyanakvást.
- Írtam nekik egy búcsúlevelet, és késő este eljöttem otthonról. Tudják, hogy itt vagyok, és úgy sejtem, nemsokára utánam küldenek valakit, hogy hazavigyen.
Tippje szerint a bátyja lesz majd az, de neki esze ágában sem volt hazamenni.
- Járt már a Vámpírok szigetén? - váltott hirtelen témát, majd felvont szemöldökkel, töprengve pillantott a nőre.
avatar
Ellys

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2011. Jul. 18.

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Julie Rose on Hétf. Júl. 25, 2011 11:56 am

- Szóval eltaláltam ezt is! Megszöktél, mert a lázadó korodat éled. De egy levél? Mi értelme volt a szökésnek, ha tudják hogy hol vagy? Ennyi erővel oda is állhattál volna eléjük és közölhtetted volna az Őseiddel, hogy hová mész. De akár azt is megmondhattad volna kerek perec, hogy nem akarsz gyógyító lenni. - mondta Julie felhúzott szemöldökkel. - A szülők esendőek, naghyon könnyű manipulálni őket az akaratunk szerint. Marionett-bábuvá tehetjük őket a megfelelő módszerekkel. Én már csak tudom, mert én megtettem ezt. Legalábbis apámon működött...de anyám az már más tészta...bár őt talán nem lehetne a ti fajtátok szüleihez hasonlítani... - mondtam kissé dühös képpel. Aztán a lány rákérdezett a vámpírok szigetére. Julie kissé meglepődött hogy a lány hallott a helyről, de kívülről semmi nem létszott megrökönyödéséből. Julie ki akarta deríteni, hogy vajon mennyit tudhat Ellys a helyről, így stratégiát váltott és adta a tudatlant.
- Nos, természetesen mint minden vámpír én is hallottam a helyről. De sajnos fogalmam sincs hogy hol van és a történetéről sem hallottam semmit. Te talán ismered? - kérdezte érdeklődő arccal.
avatar
Julie Rose

Hozzászólások száma : 46
Join date : 2011. Jul. 19.

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Ellys on Hétf. Júl. 25, 2011 1:25 pm

Ellys érdeklődve hallgatta a lányt, szinte ki is ment a fejéből, hogy a nő vámpír. Mintha két ember beszélgetne, akik éppen csak összefutottak. Nem barátok, de ismerősök...
- Nem értették volna meg.
Megrázta a fejét.
- Elég makacsok ilyen ügyekben, nem szeretik, ha ellent mondok nekik. Gyógyítót szerettek volna faragni belőlem, de nem hagytam magam. Gyakoriak lettek a veszekedések, mert nem követtem azt az utat, amit kijelöltek számomra. Egy tünde, főleg, ha lány, gyógyító kell legyen. Ez nálunk szinte hagyomány. És még senki se rúgta fel. Én vagyok az első...
Maga elé meredt pár másodpercig, majd a nő kérdésére megszólalt:
- Nem sokat. Bár többet, mint szerettem volna.
Még most is beleborzongott az emlékekbe.
- Egy olyasfajta börtönsziget, a vámpírok lakhelye. Akik rosszat tettek, oda viszik, és a vámpírok...
Lenyelte a mondat végét, és újra sápadtság költözött az arcába.
- Kicsi voltam, amikor egy embert elhurcoltak... Apám is a katonákkal ment, hogy még véletlenül se szabaduljon ki. Este állított haza, és pár napig megszólalni se tudott. Rémes lehetett...
Elmerengve pillantott maga elé.
- A ti fajtátoknál vannak gyógyítók?
Érdeklődve pillantott a vámpírra.
avatar
Ellys

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2011. Jul. 18.

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Julie Rose on Hétf. Júl. 25, 2011 2:47 pm

A pöttöm tünde mesélt a vámpírszigetről. Jule teljesen megnyugodott a sztoritól. Nem ugyanarra gondoltak. Eszébe jutott, hogy tényleg van egy sziget az óceán közepén, ahol vámpírok élnek.
- Á, már emlékszem! - játszotta meg magát Julie. Úgy tett, mintha hirtelen eszébe jutott volna a történet. - Azt a szigetet állítólag pár száz éve még emberek lakták. De aztán keveredett közéjük egy őrült vámpírcsalád. Többet ittak a kelleténél és sokakat átváltoztattak, hogy teljes uralmuk alá hajtsák a lakosságot. Ám nem voltak elég megfontoltak, mert a végén annyian lettek, hogy kipusztítottak mindenkit. Ám egy varázsló védőfalat vont a sziget köré. Arra a maroknyi szárazföldre csak belépni lehet, de kijönni már nem. A vámpírok bentrekedtek és beleőrültek a szomjúságba. - mondta rekedtes hangon komoly arccal a sztorit. Nem tagadhadta soha, hogy imádja az élőket horror sztorikkal ijesztgetni. Kicsit hallgatott és figyelte a pöttöm tünde lány reakcióit. Aztán hirtelen csevegő hangra váltott újra:
- Szóval képtelen vagy megtörni a szüleidet szemtől szembe. De akkor, mégis hogy akarsz hatalmasabbá válni mint ők? - kérdezte fanyar mosollyal Julie.
Aztán a lény kérdésére elnevette magát:
- Nekünk nincs szükségünk gyógyítókra! - kacagott a vámpír nő. - Szinte lehetetlen megsebezni vagy megölni minket. És ha véletlenül mégis pórul járunk egy harc során, akkor is begyógyulnak maguktól a sebeink. Ráadásul, ha nem regenerálódna a testünk olyan gyorsan, akkor sem lenne senki aki gyógyítónak menne. Mégis minek kéne bárkin is segíteni? - kérdezte úgy, mintha magától értetődő lenne a dolog.
avatar
Julie Rose

Hozzászólások száma : 46
Join date : 2011. Jul. 19.

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Ellys on Hétf. Júl. 25, 2011 3:09 pm

Ellys döbbenten hallgatta a sztrorit. Kissé ledöbbent rajta, sose hallotta még ezt a történetet.
- Óh...
A vámpír kissé gunyoros kérdésére nem válaszolt, gyorsan kimászott a medencéből.
- Énnekem azt hiszem, mennem kell.
Mindezt egy szuszra hadarta el, majd nem törődve azzal, hogy tiszta víz, hihetetlen gyorsan távozott.
avatar
Ellys

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2011. Jul. 18.

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Julie Rose on Hétf. Júl. 25, 2011 5:37 pm

A pöttömke lány hirtelen elköszönt és elszaladt. Julie csodálkozó tekintettel nézett utána.
- Nem éppen olyan személy aki tűri a stresszhelyzeteket. - mondta gunyorosan mosolyogva, aztán visszasüppedt a vízbe. Teljesen elmerült benne. Pancsolt még kicsit a habok között, élvezte ahogy a meleg víz átfűti alapból hideg, fagyos testét. Talán ez volt az egyetlen dolog amiért egy napra szívesen élővé vált volna: a testhő. ~Vajon milyen érzés lehet ha valakinek meleg a teste~gondolkozott el a dolgon. Aztán kikászálódott a vízbőül és maga köré tekerte a törölközőjét. Bármennyire szívesen áztatta volna még magát, tudta, hogy még sok elintézni valója van, ha tényleg valóra akarja váltani a terveit. Így hát halkan kisétált az ajtón az öltöző irányába.
// VÉGE //
avatar
Julie Rose

Hozzászólások száma : 46
Join date : 2011. Jul. 19.

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Szomb. Aug. 27, 2011 6:52 pm

Suzy lépked be a fürdőbe. Soha nem volt még itt, így most idetévedt. Leül a medence szélére és belógatja lábait a vízbe. Egész kellemesnek mondhatni. Hátratámaszkodik kezein és néz i a plafont.
" Vajon merre lehet most Oliver? És Nuut?"
Gondolta és tovább bambult. Hiába, az a lány felkeltette az érdeklődését.


A hozzászólást Suzy de Seyssel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 28, 2011 7:50 pm-kor.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Oliver Blackrose on Vas. Aug. 28, 2011 10:02 am

A fürdő Oliver számára az ideális hely. Nem hiába van saját erkélyén is jacuzzi. Pihenés, relaxálás, csend. Persze csak éjszaka... Ilyenkor a legjobb. Ezért hát amint leáldozott a nap, elindult Álomfalva eddig felfedezetlen fürdőjébe.
Amikor belépett, senki nem volt még a fürdőben. A medencék kihaltak voltak. Mintha egy másik vámpircsapat már járt volna itt és mindenkit eltettek volna láb alól. Na sebaj, még jobb! Oliver besétál törölközőjével karján, amit aztán ledob egy székre, és belecsobban a hozzá legközelebb eső medencébe. Magával hozott egy könyvet, amit két napja kezdett olvasni. Valamilyen emberi iromány volt, de egész megtetszett neki a poros, megkopott, ezüst szinü boritó. Azán rákapott a témára is. Krimi volt, ismeretlen szerzőtől, és a srác agyát jól megdolgoztatta. Igy magával hozta, hogy befejezze.
Kinyitotta az utolsó fejezeteknél és belemélyedve olvasott. Egyik kezét a medence szélére fektette ki, a másikban a könyv volt. Mint valami ógörög szobor ült a gőzölgő vizben.
Aztán neszre lett figyelmes. Odapillantott és meglátta, ahogyan egy szőke leányzó közeledik egy másik medence felé és leül. Suzy az. Még mindig eszelősen szép. Nem ártana megszólitani. Elvégre ez az ő dolga. És egyébként is , mért kerülnék egymást?
- Suzy! - szólitja meg és int neki. Aztán ha ránéz a lány, elmosolyodik. Reméli oda jön hozzá. Alig várja, hogy újra megérintse a lány bársonyos bőrét.
[i]
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Vas. Aug. 28, 2011 7:55 pm

Kis híján színinfarktust kapott, már ha lenne még dobogó szíve, amikor a nevét mehallotta. Olyannyira megijedt, hogy belepottyant a vízbe. Teljesen elmerült, de észnél volt, így gyorsan felúszott a felszínre és érezte, hogy le is ér a lába, igaz éppen hogy, de leér. Előre meredt és meglátta Olivert.
- Neked is szebb estét.
Mondta kicsit durcásan, majd kijjebb ment , ahol sekélyebb a víz. Pár centire megállt a férfitől. Ruhája teljesen rálapult testére és a dühtől szikrázó szemei feketén virítottak az uszodát megvilágító apró lámpák parázsló fényétől.
- Hogy vagy?
Vette oda a kérdést, miközben nyugtatta magát. Nem is Oliverre, inkább magára haragudott, hogy ennyire nem figyelt fel a zajokra. Már nem zihált és legszívesebben a férfi karjaiba vetette volna magát, de nem tette, csak várt csendesen.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Oliver Blackrose on Hétf. Aug. 29, 2011 12:00 pm

Hupsz, hát nem gondolta, hogy ennyire megijed a leányzó tőle. És Oliver máris felpattant a vizből, amikor Suzy bele esett a vizbe. Utána ugrott volna, de rögtön felúszott a viz tetejére.
- Jól vagy? - kérdezte aggodalmasan, aztán amikor kimászott a lány, és elé állt, megnyugodott. Nem állt szándékában ráijeszteni, csak üdvözölni. Azonban ezzel a hirtelen köszönéssel, ahogy látja, alaposan felhúzta az idegeit. Már fél hogy csúnyán megfogja kapni a magától, de csak egy kérdést hall.
És egy testet amire a viztől tapad a ruha. Nem kicsit izgató látvány, szó se róla.
- Khm...hát én jól vagyok. Na és veled mi újság? Hogyhogy itt? És hogyhogy ruhástul? - mosolyog Suzyra és int neki, üljön be mellé a medencébe. Egész kis harmónikus hely. Főleg hogy mostmár partnere is akadt.
- Nem számitottam rá ,hogy valaki jön még ilyenkor. Teljesen kihalt volt ez a hely. És pont vadászatból jöttem, úgyhogy lazitok. - osztja meg miért van itt. Aztán egy üdvözlő puszit nyom a lány arcára.
- Rég nem láttalak.-jegyzi meg halkan.
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Hétf. Aug. 29, 2011 4:28 pm

Ahogy Oliver csevegésre szánta el magát, Suzyből is elillant a düh.
- Én jól vagyok. Elvoltam, csak kicsit magányos vagyok néha.
Mondta és lesütötte a szemeit, majd egy kis idő múlva ismét a férfit nézte.
- Tudod, nem szándékoztam fürdeni, csak a lábamat lógattam a vízbe, miközben gondolkoztam a történtekről.
Meg támaszkodott a medence szélénél, hiszen már úgy is vizes, kellemes is a víz minek kellene kimennie.
- Én sem számítottam rá, hogy jön ide valaki, éppen ezért gondoltam arra, hogy elmélkedésre alkalmas hely.
Adta Oliver tudtára és felnézett megint a plafonra.
- Érdekesek a lámpák. Olyan aprók és fényesek, akár a csillagok. Tudod, sokat gondoltam rád..
Mondta csak úgy mellékesen, majd közelebb ment a férfihoz.
- Megengedsz egy csókot? Csak, hogy felelevenítsem azt, mivel oly régen találkoztunk, hogy az emléked elhalványult.
Nézett kérdőn a férfira és várta, hogy engedélyt adjon.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Oliver Blackrose on Hétf. Aug. 29, 2011 4:53 pm

- Hát mostmár mindegy. - mosolyogva válaszol arra, hogy Suzy nem fürdeni jött. De persze egy kis megbánás is van benne. Ám végtére is semmi rossz sincs egy kis éjszakai fürdőben. Kettesben.
Oliver tovább hallgatja a lányt és egy ideig nem szól rá semmit. Nos a magány, igen. Ő már beletörődött, nincs vele problémája, habár a haverját hiányolta már egy ideje.
És Suzyra is gondolt az utóbbi napjaiba ami azt illeti.
- Ne légy magányos- simit végig a lány fehér arcán. - Én is itt vagyok. - próbálja jobb kedvre viditani. Aztán hirtelen témaváltás, lámpák. Olivernek eddig fel se tünt igy hát felnéz a plafonra. Tényleg érdekesek.
Számára valami megnyugvás félét adnak. A félhomály a kedvenc fénye. Sejtelmes. Akárcsak maga a srác.
Amikor a lány elmondja, csókra éhezik, neki se kell több hiszen már rég megtette volna de nem akart rámenős lenni, és honnan tudhatta volna, mit érez most Suzy?
Ezért azon nyomban közelebb hajol és csókot ad a lány ajkaira. Egy gyengéd de hosszú csókot. Majd elhajol és várja a reakciót.
- Ez már egy rég várt csók volt. Hamarabb kellett volna oda adnom...csak hát tudod milyen szétszórt vagyok...- küld felé egy megbánó pillantást.
- Nagyon egyedül voltál eddig?
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Kedd Aug. 30, 2011 2:34 pm

Oliver gyengédsége kicsit meglepi, de ugyan akkor nagyon tetszik is neki, hiszen ez volt a vágya. A csók is jól esik neki.
- Aham. Szét Szórt. Ismerős...
Mosolyodik el Suzy, amit a férfi társaságában egyre gyakrabban tesz, ami jó jel. Aztán az utolsó kérdés váratlanul éri. Meg is lepődik, de válaszol.
- Igen, az voltam. Persze megszoktam, de azt is, hogy általában ilyenkor találkozom egy nem mindennapi lénnyel, aki elszórakoztat. Amikor idekerültem például Nuuttal, a tündével találkoztam. Ő nagyon felkeltette az érdeklődésemet, mert nem az a tipikus Lombtünde, hanem harciasabb és talpraesettebb. Azóta is sokszor gondolok rá és persze rád is.
Megint megjelent egy kis mosoly Suzy arcán.
- És te mit csináltál mostanában?
Érdeklődik és talán azt reméli titokban, hogy sokszor járt Oliver fejében. Nem tudja egyenlőre ezt a vonzalmat hova tenni, de, ami késik nem múlik.
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Oliver Blackrose on Szer. Okt. 05, 2011 10:20 pm

Meglepi őt, hogy Suzy témába hozza Nuutot. Ráadásul, hogy elárulja, a lány felkeltette a szöszke érdeklődését. Hm...vajon cicaharc lesz, vagy valami egészen más dolgon töri a fejét Suz?
- Nuut? Miért jut eszedbe gyakran? Ezt nem teljesen értem. - osztja meg gondolatait Oliver, majd ad egy puszit a lány arcára, mintha mindig is együtt lettek volna.
Azután mesélni kezd.
- Nos, ezzel a Nuut csajszival én is találkoztam. Pont vacsi után, szóval nem fájt rá a fogam. - apró mosoly.
- Amúgy jártam a várost, az erdőt, szinte az összes helyet felderitettem itt Álomfalván...- És tényleg, valahogy a hétköznapjaiban a tájban merül el, na meg a jacuzzijában egykét pohár pezsgő mellett.
- Tudod Suzy, ha jobban belegondolok ebbe a sok meditálásba az elmúlt napokban, én is magányos vagyok. - vallja be felismerően, és ettől kissé dühbe gurul. Utálja a magányt. Társaságban érzi jól magát.
És a levadászott "vadak" percnyi társasága nem tudja ugy felvillanyozni mint egy jó buli, vagy egy jó szerelmeskedés.
Oliver hátra dől, kidolgozott karjait a medence szélére rakja ki. És végigméri a leányzot újra.
- Neharagudj, hogy nem tudom rólad a szememet levenni. De nehéz. - s lassan megingatja fejét egy halvány de sunyi vigyorral. A srácot elragadják a vágyai ahogy mustrálja a lány formás domborulatait, amire a vizes ruha rátapad.
Azután újra megszólal egy kis várakozás után.
- Egyébként lenne neked egy ajánlatom! - folytatja...-És neked ahogy tudom elég jó adottságaid vannak hozzá. Nálad jobbat nem is találhatnék a feladatra! -
Suzyra néz határozottan, és rejtélyesen. És hirtelen rájön arra is, hogy ezzel egyszerüen feltudja magához "csalni" a lányt.
- Ismét elkezdtem zongorázni, és most dalokat is szerzek. Most pedig felvennék egyet közülük, lemezre. Van egy gramofonom. De....- és itt jön a kis csavar.
- De....nos hát kell aki a dalt elénekli.
avatar
Oliver Blackrose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Aug. 10.

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Suzy de Seyssel on Pént. Okt. 07, 2011 6:45 pm

Suzynak nagyon bejön Oliver bámulása.
- Nem baj. Nézhetsz, azt szabad.
Majd megejt egy kis vigyort és hallgatja tovább a férfit. Aztán a zongora kerül szóba. Ezen nem csodálkozik, hiszen régen is játszott a férfi, emlékszik ő erre nagyon is jól. Még őt is tanítgatta, de nem sok sikerrel.
- Emlékszem, hogy zongoráztál. Jó ötlet, hogy újra kezdted, nagy tehetség vagy.
Mondta elismerősen. Aztán jött a felkérés és hirtelen azt se tudta, hogy mi van.
- Én énekelni?
Nézett rá nagy szemekkel. Elkezdett kutakodni a múltba és valóban volt rá alkalom, amikor kizárta a külvilágot és a szobájába vonulva énekelgetett.
- Áhá! Szóval kihallgattál. Éreztem, hogy valaki van az ajtó előtt, de nem törődtem vele.
Nagyon szeretett elbújva énekelni, de álmában sem gondolta, hogy a férfi volt a fülelő egyed.
- Nos, ha valóban ezt akarod, akkor szívesen segítek.
Adta meg a választ.
- Visszatérve Nuutra. Azért jut mindig az eszembe, mert érdekel, hogy miért ilyen amilyen. Tudod nem fél, de persze mi ezt megérezzük. Az persze igaz, hogy nem úgy fél, mint a többiek.
Adta meg erre a kérdésre is a választ. Aztán feletette az ő kérdését, amire minél hamarabb szeretne választ kapni.
- Na és velünk mi a helyzet? Mit tervezel a közel jövőben kettőnkkel?
avatar
Suzy de Seyssel

Hozzászólások száma : 99
Join date : 2011. Jul. 25.

Vissza az elejére Go down

Re: Álomfalva fürdője

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.