Gyógynövénybolt

Go down

Gyógynövénybolt

Témanyitás  Angelus on Szer. Júl. 20, 2011 5:50 am

Ha valaki keres valami ritka növényt, itt biztos megtalálja. A boltos egy kedves varázsló, aki mindent megtesz, hogy a vevők ne csalódjanak benne.A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 06, 2011 8:23 am-kor.
avatar
Angelus
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 87
Join date : 2009. Jul. 05.
Tartózkodási hely : A faluban valahol...

http://alomfalva.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Gyógynövénybolt

Témanyitás  Derill on Szer. Júl. 20, 2011 6:10 am

Derill nemrég érkezett a faluba. Sokféle gyógynövényt hozott magával, és most éppen azon munkálkodott, hogy kipakoljon mindent, amire később még szüksége lehet. Némi erőfeszítés árán ugyan, de hamar feltette azt a dobozt a polcra, amiben a nemrég beszerzett gyógynövények lapultak. Remélte, akad is rá majd vevő, ha annyit kínlódott vele, hogy megszerezze. Az ember azt hinné, hogy a növények beszerzése olyan könnyű, pedig cseppet sem az. Mennyi mindent ki kell állnia az embernek. Legutóbb egy mérgesgomba ostorai csípték meg, a varázsló pedig 3 napig feküdt lázban, miközben azt sem tudta, merre van éppen. Miután feltette a dobozt, hátrament, hogy megnézze, hogy állnak a készletei.
avatar
Derill

Hozzászólások száma : 1
Join date : 2011. Jul. 20.

Vissza az elejére Go down

Re: Gyógynövénybolt

Témanyitás  André Rose on Csüt. Szept. 01, 2011 8:56 pm

André lép be álomfalva gyógynövényboltjában. Hallotta, hogy egy mágusé az üzlet. Biztos tud majd valamit adni neki Julie bajára. De hiába ment be a boltba, nincs ott senki. Türelmetlenül toporogva várt és többször is rácsapott a pulton lévő kis csengőre, de mindhiába. A mágus csak nem érkezett. Leült egy székre és lábát mérgesen rázogatva figyelte a helyiséget. Tele volt gyógyfüvekkel és főzetekkel. Százszámra tolongtak a polcon a színes üvegcsék. André tudta, hogy az egyik segít az emlékek visszacsalogatásában, de vajon melyik?
- Nem érek rá egész éjjel! Mi lesz már? - mondta bele a csendbe a vámpír.
avatar
André Rose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jul. 30.

Vissza az elejére Go down

Re: Gyógynövénybolt

Témanyitás  Désirée Smith on Vas. Szept. 04, 2011 10:18 pm

Mikor Desirée megérkezett a városközpontba rögtön megakadt a szeme egy cégtáblán. Közelebb ment és látta, hogy egy gyógynövénybolt az. Gondolta itt biztos talál valamit, ami felgyorsítja emlékei visszatérését.
A bolt első pillantásra üresnek tűnt de mikor jobban körbenézett látta hogy egy férfi ül a pulttól nem messze. Csendben biccentett neki, oda sétált a pulthoz, és rácsapott a csengőre. Amíg várakozott jobban szemügyre vette a férfit szőke haja és szürkés-zöld szeme volt, arcán pedig megkeményedtek a vonások. Látszott rajta, hogy valamiért ideges.
Desirée gyorsan beleunt a várakozásba, ezért gondolta csacsogással üti el az időt. Közelebb lépett a férfihoz és megkérdezte.
- Régóta várakozol már?
avatar
Désirée Smith

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Sep. 01.

Vissza az elejére Go down

Re: Gyógynövénybolt

Témanyitás  André Rose on Vas. Szept. 04, 2011 10:38 pm

André figyelemre sem méltatta a nőt, aki belépet a boltba. Épp csak egy pillantást vetett rá mikor az ajtó nyikorogva kitárult előtte. Egyszerűen nem értette, hogy lehet ilyen felelőtlen a bolt tulaja, hogy csak így itthagyja az áruját. ~Nem gondol a tolvajokra?~ zsörtölődött magában. Mérgében - nem foglalkozott vele, hogy valószínűleg tilos – rágyújtott egy szál cigire. Mégis meddig akarják még váratni? Épp valami válogatott káromkodáson törte a fejét, ami méltóképp jellemezné a helyzetet és az eladó hanyagságát, De egyszerűen nem volt elég képzett a szókincse ehhez. Pedig André aztán el tudta kerekíteni, ha arról volt szó. De ekkor a nő megszólította. André felhúzott szemöldökkel mérte végig a lányt. Vámpír volt, akárcsak André. A férfinak azonnal feltűnt, hogy határozatlanul mozog. Ez lehetett a fiatalsága miatt és lehetett idegen mivolta miatt is. Tök mindegy hogy melyik a kettő közül.
- Az nem kifejezés! Nem tudom felfogni, hogy mégis mit képzel magáról az a semmirekellő, hogy megvárakoztat! Az amit én akarok nem kis összegbe kerülhet. És mégis… képes elszalasztani a pénzszerzési lehetőséget. Hihetetlen. – a mondat végén úgy rácsapott az asztalra, ami mellette állt, hogy az kis híján kettétört.
avatar
André Rose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jul. 30.

Vissza az elejére Go down

Re: Gyógynövénybolt

Témanyitás  Désirée Smith on Vas. Szept. 04, 2011 11:12 pm

Desirée nagyon megrökönyödött a férfi reakciójától. Egy sima igenre vagy nemre számított. Kissi meg is ijed a vámpír kirohanásától. Egy valamiben azért nem csalódott számításai szerint a férfi gazdag volt és ennek hangot is adott. De valami más is szöget ütött Desirée fejében. Vajon mi lehet az, ami annyira kell a férfinak, hogy akár egy vagyont is fizetne érte?
Nem akarta megkérdezni, de mire észbe kapott már ki is csúszott a száján a kérdés.
- Miféle gyógyfű kell neked olyan sürgősen, hogy ilyen hisztit csapj egy kis várakozás miatt?
Mikor befejezte a mondatot nagyon elszégyellte magát. Szégyenkezve lesütötte szemét, mert tudta, hogy nagyon illetlen volt és egyébként is nem tartoznak rá mások személyes problémái. Ezt utálta magában a legjobban, neki mindig mindenről tudnia kellet.
avatar
Désirée Smith

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Sep. 01.

Vissza az elejére Go down

Re: Gyógynövénybolt

Témanyitás  André Rose on Vas. Szept. 04, 2011 11:26 pm

André szemei résnyire szűkültek a hirtelen haragtól. Mégis mit képzel ez a fruska?
- Nos, ha már ilyen illetlenül kíváncsi vagy elárulom. Kicsit erősebb mentális támadást alkalmaztam egy tisztavérűn, ami miatt súlyos agyi károsodásokat szenvedett. De ez engem hátráltat így le akarok nyeletni vele valami varázslötyöt amitől éppen annyira rendbe jön hogy csicseregni tudjon mint a madár. Remélem nem akarod te is így végezni? Mert ha tovább sértegetsz lehet dühbe gurulok! - mondta hideg mosollyal a férfi. Aztán felállt és megkerülte a pultot. Olvasgatni kezdte a varázsfőzetekre írt neveket: szerencse főzet, mosoly főzet, bánatelűző bájital... stb.
- Mégis hol a nyavajában tartják az emlékezet visszaállító főzetet? - gondolkozott hangosan a vámpír.
avatar
André Rose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jul. 30.

Vissza az elejére Go down

Re: Gyógynövénybolt

Témanyitás  Désirée Smith on Hétf. Szept. 05, 2011 6:17 pm

Desirée jogosnak tartotta, hogy a férfi leszólta előző flegma stílusáért. Eltökélte, hogy a továbbiakban egy sokkal tisztelettudóbb hangot üt meg. Nem lenne túl célszerű rögtön az első itt töltött estéjén bajba kerülni. Arról nem is beszélve, hogy az idegenen látszott, hogy nagyon erős.
Töprengéséből a szék halk csikorgása térítette észhez. Fölkapta a fejét és látta, hogy a férfi bemegy a pult mögé, és a bájitalokat nézegeti. Desirée ezt nem helyeselte ezt, ha valakinek van pénze, fizessen vele, ne lopjon meg egy nála valószínűleg szegényebb embert. Már szólásra nyitotta volna a száját, de ekkor a férfi tovább fojtatta.
Lehetséges az, hogy ez a férfi pont ugyanazt a gyógyszert keresi, mint ő? Desirée annyira meglepődött, hogy még a szája is tátva maradt. Mikor észre vette gyorsan becsukta, és halkan így szólt.
- Milyen véletlen, én is pont egy ilyen bájitalért jöttem ide. Mellesleg a nevem Desirée Smith.
avatar
Désirée Smith

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Sep. 01.

Vissza az elejére Go down

Re: Gyógynövénybolt

Témanyitás  André Rose on Hétf. Szept. 05, 2011 7:02 pm

A lány hozzászólására André felegyenesedett és fél szemöldökét felhúzva nézett a nőre. Aztán irónikus hangnemben megjegyezte:
- Ilyen véletlen a világon nincs... csak nem téged is megtámadtak? - kérdezte csak úgy mellékesen. Nem mintha nagyon izgatta volna a válasz, de azért ő is csak vámpír volt, mint ez a nő. Ha a lány mindent megkérdezhet, akkor ő miért ne tenné ugyanezt? Újra lehajolt, hogy tovább tanulmányozza az egyik alsó polcot és közben mellékesen megjegyezte:
- André Rose vagyok az északi Rose klán leszármazottai közül. Nem tudom hallottál-e már rólunk. - mondta szinte morogva. Tudta, hogy a Rose klánt a legtöbb vámpír ismeri. Amíg Scarlett volt a vezetője ezerszer hírhedtebb volt a Rose család mint bármely másik. Ez is közrejátszott a pusztulásában.
avatar
André Rose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jul. 30.

Vissza az elejére Go down

Re: Gyógynövénybolt

Témanyitás  Désirée Smith on Hétf. Szept. 05, 2011 8:15 pm

-Mióta vámpírrá változtattak nem támadott meg senki.
Tudta, hogy ezzel nem árul el semmit korábbi életéről mégis megválaszolta a férfi kérdését. Desiée még soha senkinek nem beszélt utazása előtti életéről, mert akkor be kellet, volna vallania, hogy átverték, és ő aztán nem az a fajta ember volt, akit csak úgy rászedhetnek. Még rágondolni se szeretett az akkori pompás életére, amiben mindent a feneke alá tettek. André kérdése rengeteg sebet felszakított Desirée lelkében és már- már a sírás kerülgette, de mielőtt kicsordulhattak volna könnyei, folytatta.
- A családodról meg sajnálom, nem tudok semmit. Ezelőtt az utazás előtt sosem hagytam el a birtokot ahol éltünk, nem utaztam sehova. Vagyis vámpírként nem.
avatar
Désirée Smith

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Sep. 01.

Vissza az elejére Go down

Re: Gyógynövénybolt

Témanyitás  André Rose on Hétf. Szept. 05, 2011 8:27 pm

André gúnyos mosolyra húzta a száját, mikor meglátta, hogy a lány arcára kiül a fájdalom. ~ Biztos valami gáz dolog. ~ gondolta kajánul. De azért ő sem volt teljesen kőből.
- Mindenkinek vannak gáz dolgai. Nekünk vámpíroknak évszázadonként egy katasztrofális emlék kijut. Ez az ára a hosszú életnek. De te még kezdő lehetsz. Látom hogy nagyon fiatal vagy. Később, már sokkal közönyösebben tudod kezelni az ilyen eseteket. Nem bőgni akarsz majd, hanem ölni. És hidd el nekem, az sokkal természetesebb a fajtánk számára. Egyszer próbáld ki és meglátod. Ha kiontasz egy életet az teljesen felfrissíti a szellemed. - mondta André hidegen és elsétált a lány mellett, hogy egy újabb polc tartalmát vegye szemügyre. Mikor odaért elkezdte tanulmányozni a színes kis üvegcséket és folytata.
- Hát ez igazán meglepő. Nem sok vámpírral találkoztam eddigi útjaim során, akik nem ismerték a Rose klán történetét. De ahogy elmondtad, te eddig burokban éltél. Valami gazdag családból származol? Megszöktél talán? - kérdezte gúnyosan André.
avatar
André Rose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jul. 30.

Vissza az elejére Go down

Re: Gyógynövénybolt

Témanyitás  Désirée Smith on Hétf. Szept. 05, 2011 8:55 pm

Desirée érezte, hogy átjárja a düh a férfi gúnyos mosolyt látva. Megfordult a fejébe, hogy ott helyben ráront André-ra, de tudta, hogy most semmi esélye nem lenne. Próbált lehiggadni és rendezni arcvonásait, majd ridegen és némi sértettséggel hangjában oda vetett a férfinak, hogy „az én dolgom nem gázos”.
- Inkább nagyon szomorú, hogy mi vámpírok mikre vagyunk képesek, ha elveszítjük szeretteinket. És egyébként szerintem az gázosabb ha egy vámpír azért öl meg ártatlanokat mert csalódott, vagy szomorú. Szerintem a magunkfajtáknak csak az életben maradásért kell embert ölnünk.
A lány tüntetőleg elfordult és csak akkor nézett André felé mikor, az folytatta.
Desirée szíve szerint oda vetette volna, hogy „Mi közöd hozzá?” De e helyett kimérten válaszolt.
- Nem tudom, hogy mi mennyire számítunk gazdagnak a vámpírok között, de az emberekhez viszonyítva elég gazdagok voltunk. És nem én nem megszöktem csak bárki tudta nélkül, elhagytam a házat.
avatar
Désirée Smith

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Sep. 01.

Vissza az elejére Go down

Re: Gyógynövénybolt

Témanyitás  André Rose on Hétf. Szept. 05, 2011 9:13 pm

André úgy nézet a lányra mintha az elmeháborodott lenne. Désirée úgy felfújta magát a haragtól mint egy hörcsög. Amiket meg mondott, azokat André egyenesen nevetségesnek tartotta.
- Óh. Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan kivágod a hisztit. - mondta kaján mosollyal. -Már miért lenne gáz, hogy embert ölünk? Désirée! Ébresztő! Vámpírok vagyunk, gyilkosok. Az emberek a vacsoráink. Nyugi ők is minden nélkül megeszik a csirkéket. Ez ugyanaz. - Nevetet a férfi. Aztán visszafordult, hogy tovább tanulmányozza a főzeteket. A lány közben válaszolt a kérdésére. André újra elnevete magát. ~Hihetetlen vicces a csaj!~gondolta jókedvűen.
- Ha elmész otthonról, úgy hogy senki sem tud róla, akkor azt egyszóval úgy hívjuk, hogy: megszökés. - Mondta vidáman André. - Na és mik a terveid? Önmegvalósítás? - kérdezte a férfi csevegő hangon. Kezdte megkedvelni a lányt. Már vagy száz éve nem nevettette meg őt senk ennyire
avatar
André Rose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jul. 30.

Vissza az elejére Go down

Re: Gyógynövénybolt

Témanyitás  Désirée Smith on Hétf. Szept. 05, 2011 9:43 pm

- Nem az emberöléssel van bajom, hanem azzal, hogy a vámpírok kedvtelésből gyilkolnak. Az emberek is azért eszik a csirkét, hogy ne halljanak éhen. Bár neked fogalmad se kehet erről a dologról, hisz sosem voltál ember.
Desirée-t egy kicsit feszéjezte a férfi nevetése, de még se szólt érte, pedig még a vámpírok között is illetlenség nyíltan kinevetni a másikat. Inkább válaszolt André következő kérdésére.
- Azért jöttem el otthonról, mert úgy gondoltam, hogy a szülőhazámban, könnyben visszanyerem az emlékeim. Mellesleg amit keresel valószíni, nem fogod csak így megtalálni, mert az ilyen bájitalokat tudomásom szerint megfelelő erősségűre kell kikeverni. És ahogy elnézem, nem nagyon értesz az efféle dolgokhoz.
avatar
Désirée Smith

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Sep. 01.

Vissza az elejére Go down

Re: Gyógynövénybolt

Témanyitás  André Rose on Hétf. Szept. 05, 2011 9:55 pm

- Tényleg? Én nem úgy vettem észre hogy az emberek ilyen pillangólelkűek lennének. De nem vitatkozom. Ölni jó dolog. Ha te továbbra is burokban akarsz élni és letagadni azt ami vagy, akkor tégy úgy. Ez engem hidegen hagy. - mondta André jókedvűen. Aztán egyszer csak megtalálta az üvegcsét amit keresett.
- hopplá! Itt is van! Emlékezet visszaállító ital. - A férfi megfordította az üveget és megnézte az árát. Elég drága volt, de korántsem annyira, mint amennyire gondolta. Az üveggel a kezében a pulthoz sétált és kivete a zsebéből Julie vörös, bársony erszényét. kKivett belőle egy nagyobb összeget, mint az eredeti ár és az pultra tette. Aztán Desirée-hez fordult.
- Te is elkezdhetnél keresgélni. Mert én csak ezt az egy üveget láttam a polcon. Hátha szerencsés vagy és találsz még egyet. Bár ahogy mondtad, ezeket általában megfelelő erősségűre keverik. De nekem elég ez az általános is. Lévén, hogy egy vámpírnak adom, aki magától is regenerálódik. Egyszerűen csak nem akarom kivárni azt a pár napot még felgyógyul. Így egyszerűbb lesz. Tévedsz, ha azt hiszed semmit nem értek a főzetekhez kicsilány! Az már kicsit siralmasabb, hogy te ennyire nem értesz a vámpírokhoz. Te is helyrejössz idővel, hacsak meg nem igéztek. Mert akkor bizony addig nem állsz teljesen talpra amíg az illető aki mentális támadással sújtott meg nem szűnik létezni. Persze, ha csak szimplán beütötted a fejed akkor csak várnod kell pár napot vagy hetet. Talán addigra a boltos is visszatér.- tette hozzá gúnyosan mosolyogva, aztán elindult az ajtó felé. - De persze van más módja is. Nem kell gyilkolnod hozzá, de az sokkal macerásabb. - direkt nem árulta el, hogy mi az. Csak hogy visszavágjon az előbbi sértésért.
avatar
André Rose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jul. 30.

Vissza az elejére Go down

Re: Gyógynövénybolt

Témanyitás  Désirée Smith on Hétf. Szept. 05, 2011 10:10 pm

Mire Desirée észbe kapott a férfi már elindult az ajtó felé. Csak úgy zakatolt a lány agya. És ekkor mintegy Isteni szikra minden világossá vált. A terv készen állt. Hirtelen a férfi után szólt.
- Várj. Az a pénztárca biztos nem a tied, vagyis a pénz se a tied, ebből pedig arra következtetek, hogy jelenleg nem vagy abba a helyzetben, hogy ilyen drága ruhákat vegyél, és pompás szállodákban szállj meg. Én segítenék rajtad cserébe csak egy aprócska szívességet, kérek.
Desirée izgalomtól remegve várta André válaszát.
avatar
Désirée Smith

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Sep. 01.

Vissza az elejére Go down

Re: Gyógynövénybolt

Témanyitás  André Rose on Hétf. Szept. 05, 2011 10:18 pm

André meglepetten húzta fel fél szemöldökét. Nem nézte volna ki a lányból hogy meg probálná őt vesztegetni. Andrénak nem volt túlzottan nagy szűksége pénzre, de érdekelte a lány mit hoz ki a helyzetből.
- Nocsak! Pedig eddig azt hittem, hogy pályázni akarsz az idei év szent vámpírja címre! Erre tessék! Meg próbálsz vesztegetni! - mondta drámaiasan. - Milyen kétszínű...- tette hozzá fájdalmas arcot vágva. Aztán kuncogott egyet.
- Nos, tréfát félre téve. Mit kérnél tőlem? Ha elárulod, akkor megfontolom az alkut. - mondta most már komoly hangon és kérdőn tekintett a lányra.
avatar
André Rose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jul. 30.

Vissza az elejére Go down

Re: Gyógynövénybolt

Témanyitás  Désirée Smith on Hétf. Szept. 05, 2011 10:41 pm

A lány kapott az alkalmon és rögtön a tárgyra tért.
- Te ellentétben velem, nem ítéled el a hiába való gyilkolást. Mondta lassan Desirée. Majd várt egy pillanatot és folytatta.
- Vagyis az alkum arról szó, hogy te kiiktatsz egy nem kívánatos személyt. Gondold, meg mindketten jól járnánk, te azt csinálhatnád, amit egyébként szoktál és még busásan meg is, fizetnélek érte, nekem pedig nem kéne a pénzemet ócska főzetekre költenem, amik mint megtudtam, nem segítenének a problémámon.
Amint befejezte mondatát rádöbben, hogy valószínű rossz emberhez fordult. Rádöbbent, hogy André nem valószínű, hogy foglalkozik egy ilyen alantas megbízással, de a remény hal meg utoljára gondolta és csendben várta a férfi válaszát.
avatar
Désirée Smith

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Sep. 01.

Vissza az elejére Go down

Re: Gyógynövénybolt

Témanyitás  André Rose on Hétf. Szept. 05, 2011 10:50 pm

André tovább mosolygott és úgy méregette a lányt. Aztán hirtelen megszólalt.
- Mesélek neked valami igazán érdekeset. A választ megtalálod a mondandómban. Egy rövidke mondat lesz amiből rögtön rá fogsz jönni lényem igazi valójára. - A vámpír mozdulatlanul és immár komoly arccal állt.
- Mindkét szülőm vámpír volt és majdnem én lettem a múlt évszázad leghírhedtebb klánjának a feje. Nos, ennyi szerintem elég ahhoz, hogy magadtól is rájöjj a válaszra. Nincs szűkségem a pénzedre, de azért méltányolom a bátorságodat. Ezért is adok egy tippet. Akármelyik sima vámpír elfogadná az ajánlatodat. Él is it pár belőlük. Próbálj meg velük alkut kötni. - mondta André, aztán régies stílusban könnyedén felemelte enyhén hajlított karját és várakozón tekintet a lányra, hogy elfogadja a felkérést a sétára.
avatar
André Rose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jul. 30.

Vissza az elejére Go down

Re: Gyógynövénybolt

Témanyitás  Désirée Smith on Szer. Szept. 07, 2011 4:51 pm

André mosolyából Desirée már tudta, hogy a válasz ’ nem ’ lesz. Meg várta még a férfi befejezi mondatát, aztán szólásra nyitotta száját, de André folytatta.
Mikor a férfi végzett így szólt.
- Nekem nem egy közönséges vámpírra van szükségem, Michel annál többet érdemel.
Majd kegyesen kinyújtotta kezét és belekarolt Andréba.
avatar
Désirée Smith

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Sep. 01.

Vissza az elejére Go down

Re: Gyógynövénybolt

Témanyitás  André Rose on Csüt. Szept. 08, 2011 12:37 am

André kinyitotta az ajtót és kilépett az utcára, maga mellett vezetve Desirée-t. Egyszerűen nem értete hogy a nőknek miért kell mindig mindent túlbonyolítaniuk.
- Akkor most ennyire tiszteled azt aki megigézett és aki miatt nincs rendes múltad? Nem elég egy akármilyen vámpír, neked egy tisztavérű kell ahhoz hogy elintézzék végleg? Nem mondhatod, hogy azért, mert erős. Hiszen, ha tényleg olyan kemény lenne, akkor te most aligha lennél itt emlékeket gyűjteni. - mondta André értetlenkedve. Körülnézett az üres éjszakai utcán. Egy lélek sem járt már itt rajtuk kívül. Ilyenkor már minden élő az igazak álmát alussza ebben a kis faluban.
- Hol laksz? Van már szállásod? Mert ha nincs, akkor tudok segíteni rajtad. - mondta a férfi. Maga is meglepődött az előzékenységén. Mikor lett ilyen kedves egy idegennel? De mindegy volt. Gondolta elkíséri a nőt a szállásra és utána belediktálja unokatestvérébe az emlékezetlöttyöt. Tudnia kell, hogy miben sántikál az a némber. Erre a gondolatra akaratlanul is megszorította az öklében az orvosságot.
avatar
André Rose

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2011. Jul. 30.

Vissza az elejére Go down

Re: Gyógynövénybolt

Témanyitás  Désirée Smith on Csüt. Szept. 15, 2011 1:37 pm

Desirée kilépett az utcára a férfi mellett. A város nagyon csendes volt. Talán túl csendes is neki, hisz ő inkább a nyüzsgéshez volt hozzászokva. Elmélkedéséből André szavai zökkentették ki.
- Igen tisztelem, hisz vele voltam 210 évig. És nagyon hálás lennék, ha mutatnál egy helyet, ahol megszállhatok.
- Mellesleg, kinek viszed az orvosságot, ha megkérdezhetem?// Folytatás a vámpírközpontban//
avatar
Désirée Smith

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Sep. 01.

Vissza az elejére Go down

Re: Gyógynövénybolt

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.